Det här dokumentet innehåller information om hur du öppnar och arbetar med befintliga ColdFusion-filer i Dreamweaver.

Windows

1. Högerklicka på filen i Windows Explorer och välj alternativet Välj standardprogram.

Välj standardprogram
    Välj alternativet Välj standardprogram

2. Välj Adobe Dreamweaver CC i dialogrutan Öppna med. Kontrollera att alternativet Använd alltid det valda programmet för att öppna den här typen av filer är markerat. Klicka på OK.

Dialogrutan Öppna med
    Dialogrutan Öppna med

3. Välj Redigera > Inställningar för att öppna dialogrutan Inställningar.

Välj Redigera > Inställningar
    Välj Redigera > Inställningar

4. Välj Filtyper/Redigerare i höger panel.

Välj Filtyper/Redigerare
    Välj Filtyper/Redigerare

5. I den högra panelen, klicka på knappen Lägg till (+) som motsvarar Redigeraren. Ange .cfm i fältet som visas.

6. Klicka på knappen Lägg till (+) som motsvarar Redigeraren. Navigera till mappen som innehåller Dreamweaver EXE-filen i mappen Programfiler. Välj Dreamweaver EXE-filen och klicka på OK.

Välj Dreamweavers EXE-fil
    Välj Dreamweavers EXE-fil

7. Klicka på OK.

Mac OS

1. Högerklicka på ColdFusion-filen och välj Öppna med > Annat.

Välj Annat
    Välj Annat

2. Navigera till Adobe Dreamweaver CC-filen i dialogrutan Välj Program och markera den.

3. Kontrollera att alternativet Öppna alltid med är markerat.

Välj alternativet Öppna alltid med
    Välj alternativet Öppna alltid med

4. Klicka på Öppna.