Användarhandbok Avbryt

Uppgradera lagring för Adobe Fresco

Lär dig hur lagring fungerar och hur du hanterar och uppgraderar lagring för Adobe Fresco.

I alla Adobe Fresco-planer ingår molnlagring. Det gör att du får åtkomst till dina Adobe Fresco-dokument på alla dina enheter och kan skapa och dela konstverk från valfri enhet var du än är. Läs vidare för att lära dig mer om hur du kan uppgradera och hantera din molnlagring.

Hur mycket lagring har jag rätt till?

Plan

Rätt till molnlagring

Adobe Fresco Fristående app (kostnadsfritt)

2 GB

Adobe Fresco Fristående app (betalt)

Adobe Photoshop Fristående program (betalprogram)

Adobe Creative Cloud Alla program (betalprogram)

100 GB

Om du använder planen Adobe Fresco Fristående app (kostnadsfritt) har du rätt till 2 GB molnlagring. Om du får slut på lagringsutrymme kan du uppgradera till en betald plan.

Jag har en kostnadsfri plan. Hur uppgraderar jag till en betald plan och får mer lagring?

Om du använder den kostnadsfria startplanen för Adobe Fresco är din molnlagring begränsad till 2 GB. Du har inte heller tillgång till alla premiumfunktioner som finns i Adobe Fresco.

Uppgradera till en betald plan och få 100 GB lagring och möjlighet att använda alla premiumfunktioner i Adobe Fresco.

Jag har en betald plan. Kan jag uppgradera min lagring?

Om du är en betalande Adobe Fresco-prenumerant kan du uppgradera din lagring på Adobes webbplats för lagringsuppgradering.

Hur frigör jag utrymme i min molnlagring?

Om du har nått din lagringsgräns kan du antingen uppgradera lagringen eller ta bort äldre projekt och frigöra utrymme.

1. Gå till fliken Ditt arbete på Adobe Frescos hemskärm och tryck på bredvid något av dina molndokument. Tryck sedan på Ta bort.

2. Tryck på Borttaget och sedan på bredvid det borttagna dokumentet och tryck på Ta bort permanent om du vill ta bort ett dokument permanent.

Vad händer med mina resurser om jag säger upp min betalda prenumeration?

Om du säger upp din betalda prenumeration och återgår till den kostnadsfria nivån har du ändå ett lagringsutrymme på 2 GB. Du kommer att kunna komma åt dina resurser som du har skapat med din betalda prenumeration, men du kommer inte att kunna lägga till mer än 2 GB resurser.

Jag behöver mer hjälp ...

Om du har några frågor eller vill dela några idéer eller förslag, är du välkommen till Adobe Fresco-communityn. Vi vill uppriktigt att du hör av dig och även gärna se det du skapar.