Dialogrutan Filinformation (Arkiv > Filinformation) har gjorts om med ett nyare ramverk. I skärmbilden nedan visas den nya layouten för dialogrutan Filinformation.

Den nya dialogrutan Filinformation

Kända fel

  • I HiDPI-datorer visas en trunkerad version av dialogrutan Filinformation.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy