Systemkrav och språkversioner för Photoshop Lightroom CC/Lightroom 6

Windows

• Intel®- eller AMD-processor med 64-bitarsstöd*
  • Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7 med Service Pack 1
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • Skärm på 1024 x 768
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB med dedikerat VRAM rekommenderas för större, högupplösta skärmar, till exempel skärmar med 4K- och 5K-upplösning.
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • dvd-enhet krävs om du köper återförsäljarversionen av Adobe® Photoshop® Lightroom® i kartong
  • Grafikkort med OpenGL 3.3- och DirectX 10-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†.

OS X

• Flerkärnig Intel®-processor med 64-bitarsstöd*
  • OS X 10.12, 10.11 eller 10.10**
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • Skärm på 1024 x 768
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB med dedikerat VRAM rekommenderas för större, högupplösta skärmar, till exempel skärmar med 4K- och 5K-upplösning.
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • dvd-enhet krävs om du köper återförsäljarversionen av Adobe® Photoshop® Lightroom® i kartong
  • Grafikkort med OpenGL 3.3-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†.

* Dubbelkärnig processor rekommenderas för HD- och AVCHD-video.

** Lightroom CC 2015.1/Lightroom 6.1 och tidigare stöds i OS X 10.8 och  Lightroom CC 2015.6.1/Lightroom 6.6.1 och tidigare stöds i OS X 10.9.

† Obs! En internetanslutning, ett Adobe ID-id och godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller tillåta åtkomst till vissa nättjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster får endast användas av personer som är äldre än 13 år och kräver godkännande av ytterligare användningsvillkor och av Adobes sekretesspolicy. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Ytterligare avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Photoshop Lightroom CC/Lightroom 6 är tillgängligt på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

Systemkrav och språkversioner för Photoshop Lightroom 5

Windows

• Intel Pentium - eller AMD Athlon 64-processor*
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • Skärm på 1024 x 768
  • Grafikkort som är kompatibelt med DirectX 10 eller senare
  • Internetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, utvärdering av medlemskap och åtkomst till onlinetjänster.†

Mac OS

• Flerkärnig Intel®-processor med 64-bitarsstöd
  • OS X Server 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Skärm på 1024 x 768
  • Internetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, utvärdering av medlemskap och åtkomst till onlinetjänster.†

* Dubbelkärnig processor rekommenderas för HD- och AVCHD-video.

† MEDDELANDE TILL ANVÄNDARE: För att aktivera och använda den här produkten krävs en internetanslutning, ett Adobe ID-id och att du godkänner användaravtalet. Produkten kan integreras med eller tillåta åtkomst till vissa nättjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för personer som är minst 13 år gamla och tjänsterna kräver att du godkänner ytterligare användarvillkor och Adobes integritetspolicy. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Ytterligare avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Photoshop Lightroom 5 finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

Systemkrav för Lightroom 4

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Vista® eller Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 8
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Skärm på 1024 x 768
  • Internetanslutning krävs för internetbaserade tjänster*

Mac OS

• Flerkärnig Intel®-processor med 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 eller v10.8
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Skärm på 1024 x 768
  • Internetanslutning krävs för internetbaserade tjänster*

* Denna produkt kan integreras med eller ge åtkomst till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på internet ("Online-tjänster"). Adobes tjänster är bara tillgängliga för personer som är minst 13 år gamla och tjänsterna kräver att du godkänner ytterligare användarvillkor och Adobes integritetspolicy. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Lightroom 3

Windows

• Intel® Pentium 4-processor eller motsvarande
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (32- och 64-bitar) eller Windows 7 (32- och 64-bitars)
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med upplösningen 1024 × 768
  • Cd-enhet

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X 10.5 eller Mac OS X 10.6
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Skärmupplösning på 1 024 x 768 eller högre med stöd för 24-bitarsfärg (16 miljoner) eller högre
  • Cd-enhet

Systemkrav för Lightroom 2

Windows

• Intel® Pentium 4-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise Edition eller 64-bitarsversioner, eller Windows 7
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med upplösningen 1024 × 768
  • Cd-enhet

Mac OS

• PowerPC® G4, G5 eller Intel-processor
  • Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5 eller Mac OS X 10.6
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Skärmupplösning på 1 024 x 768 eller högre med stöd för 24-bitarsfärg (16 miljoner) eller högre
  • Cd-enhet

Systemkrav för Lightroom 1

Windows

• Intel Pentium 4
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise
  • 768 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med upplösningen 1024 × 768
  • Cd-enhet

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller Intel-processor
  • Mac OS X v10.4–10.5
  • 768 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med upplösningen 1024 × 768
  • Cd-enhet