Hjälpen för Photoshop Lightroom Classic CC (tidigare Lightroom CC) visas.
Inte din version? Du kan visa hjälpen för nya Photoshop Lightroom CC.

Systemkrav och språkversioner för Lightroom Classic CC/Lightroom 6

Windows

• Intel®- eller AMD-processor med 64-bitarsstöd*
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars), Windows 8.1 (64-bitars) eller Windows 10 version 1511 eller senare (64-bitars)
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • Skärm på 1024 x 768
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för att installera programmet
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†.

Krav för grafikprocessoracceleration

• AMD: Radeon-grafikprocessor med stöd för DirectX 12 eller OpenGL 3.3
  • Intel: Skylake-grafikprocessor eller nyare grafikprocessor med stöd för DirectX 12
  • NVIDIA: grafikprocessor med stöd för DirectX 12 eller OpenGL 3.3
  • Grafikkort med OpenGL 3.3- och DirectX 10-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner.
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB VRAM-minne (4 GB rekommenderas) om du har en stor bildskärm med hög upplösning, som en 4K- eller 5K-bildskärm

macOS

• Flerkärnig Intel®-processor med 64-bitarsstöd*
  • OS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra) eller macOS 10.13 (High Sierra)**
  • 4 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • Skärm på 1024 x 768
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme för att installera programmet (kan inte installeras på en volym med skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster†.

Krav för grafikprocessoracceleration

• AMD: macOS 10.12 med stöd för Metal
  • Intel: macOS 10.12 med stöd för Metal
  • NVIDIA: macOS 10.12 med stöd för Metal eller OS X 10.11 med stöd för OpenGL
  • grafikkort med OpenGL 3.3-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner.
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB VRAM-minne (4 GB rekommenderas) om du har en stor bildskärm med hög upplösning, som en 4K- eller 5K-bildskärm

* Dubbelkärnig processor rekommenderas för HD- och AVCHD-video.

** Lightroom CC 2015.1/Lightroom 6.1 och tidigare stöds i OS X 10.8 och Lightroom CC 2015.6.1/Lightroom 6.6.1 och tidigare stöds i OS X 10.9. Lightroom CC 2015.6.12/Lightroom 6.12 och tidigare stöds i OS X 10.10.

† Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Om du är månadsmedlem utförs försök att validera programvaran var 30:e dag och om du är årsmedlem utförs försök att validera programvaran var 99:e dag. Produkten kan integreras med eller tillåta åtkomst till vissa nättjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster får endast användas av personer som är äldre än 13 år och kräver godkännande av ytterligare användningsvillkor och av Adobes sekretesspolicy. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Ytterligare avgifter eller medlemsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Lightroom Classic CC/Lightroom 6 är tillgängligt på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어