Device Preview-funktionerna har tagits bort i oktober 2017-versionen av Photoshop CC. Dessutom är appen Preview CC iOS inte längre tillgänglig för hämtning och underhålls inte heller från och med oktober 2017. Om du har hämtat en tidigare version av Preview CC till din iOS-enhet kan du fortsätta använda den i skick tillsammans med tidigare versioner av Photoshop.

Informationen på den här sidan gäller för tidigare versioner av Photoshop.

Device Preview på olika enheter

Du kan förhandsvisa dina Photoshop-designer i realtid på flera olika iOS-enheter med den nya funktionen Device Preview i Photoshop och mobilappen Adobe Preview CC. Ändringar som du gör i Photoshop CC visas i Preview CC i realtid. Du kan ansluta flera olika iOS-enheter till Photoshop med USB eller via ett trådlöst nätverk.

Om du har ett dokument med ritytor försöker Device Preview att visa rätt rityta genom att matcha dess storlek och position med storleken på den anslutna enheten. Du kan även använda navigeringsfältet till att förhandsvisa en viss rityta på enheten eller dra mellan ritytor med matchande bredder.

Ansluta Preview CC till Photoshop

Du kan ansluta flera iOS-enheter till Photoshop via USB eller ett trådlöst nätverk. Creative Cloud parar ihop dina enheter med Photoshop.

Wi-Fi

wi-fi-free-icon

Innan du ansluter Preview CC till Photoshop via ett trådlöst nätverk bör du kontrollera att:

• Du är inloggad på Creative Cloud i både Photoshop och Preview CC.

•datorn som kör Photoshop och enheten som kör Preview CC finns i samma trådlösa nätverk.

• Panelen Device Preview är öppen i Photoshop. Välj Fönster > Device Preview för att öppna den här panelen i Photoshop.

USB

usb-icon-free

Innan du ansluter Preview CC till Photoshop via en USB-port bör du kontrollera att:

• Preview CC körs på enheten.

• USB-kabeln är ansluten till den dator som kör Photoshop.

• Panelen Device Preview är öppen i Photoshop. Välj Fönster > Device Preview för att öppna den här panelen i Photoshop.

Obs!

Om inte enheten visas i listan i dialogrutan Device Preview när du ansluter den klickar du på Sök efter enheter.

Obs!

Har du problem med att ansluta till din enhet? Se Felsöka Device Preview-anslutningar.

När anslutningen har upprättats visas namnet på den anslutna enheten i panelen Device Preview i Photoshop . Eventuella ändringar som du gör av din design i Photoshop visas i förhandsvisningen på enheten. När du roterar enheten roteras även det innehåll som förhandsvisas automatiskt.

Obs!

När du ansluter till Photoshop för första gången kräver Preview CC att panelen namnet på den anslutna enheten. i Photoshop är öppen. Anslutningar som därefter upprättas kräver inte att den här panelen är öppen.

Söka efter enheter

Om inte enheten visas i listan i dialogrutan Device Preview när du ansluter den klickar du på Sök efter enheter.

Photoshop: Fliken Device Preview - ingen enhet är ansluten
Söka efter enheter när inga enheter är anslutna

Photoshop: Fliken Device Preview - enheten är ansluten
Söka efter enheter när en enhet är ansluten

Stöd för ritytor

Du kan svepa för att navigera mellan olika ritytor och förhandsvisa dem på faktiska enheter. Du kan till exempel förhandsvisa en iPhone-rityta på en iPhone medan du samtidigt förhandsvisar en större version av samma rityta på en iPad, vilket minskar tiden som krävs för att testa designer på flera olika skärmar.

Preview CC väljer automatiskt och visar lämplig rityta baserat på enhetens skärmstorlek.

Vanliga frågor

Är Preview CC tillgängligt för Android?

Preview CC är ännu inte tillgängligt för Android.

Vilken version av Photoshop CC fungerar Preview CC med?

Preview CC fungerar med Photoshop CC 2015, som Creative Cloud-medlemmar kan hämta som en kostnadsfri uppdatering. Du kan hämta Photoshop CC 2015 som en uppdatering via datorversionen av Creative Cloud-appen. Om du vill ha mer information om hur du installerar eller uppgraderar till Photoshop CC 2015 läser du i den här hjälpartikeln.

Vilka enheter finns det stöd för i Preview CC?

Du kan använda Preview CC på iOS-enheter med iOS 8 och senare:

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (femte generationen)
  • iPad 2
  • iPad (tredje generationen)
  • iPad (fjärde generationen)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Mer information om Preview CC

I de vanliga frågorna för Adobe Preview CC finns det svar på flera andra vanliga frågor om Preview CC.

Wi-Fi-ikon från Creative Commons: Canopus49