Diskfel: Det gick inte att initialisera Photoshop Elements

Problem

När du startar Photoshop Elements får du felet: ”Det gick inte att initiera Photoshop Elements eftersom disken är full.”

Felmeddelandet Disken är full

Orsak

Problemet innebär att startdisken har lite ledigt utrymme eller har helt slut på tillgängligt utrymme.

Obs!

Photoshop Elements behöver minst 3 GB hårddiskutrymme för att starta.

Lösning

1. Frigör ytterligare hårddiskutrymme genom att ta bort onödiga filer upp till 3 GB från startdisken eller genom att flytta filerna på startdisken till en annan lagringsplats.

2. Inaktivera automatiska skapelser:

1. Gå till Elements Organizer
    2. Öppna Inställningar > Medieanalys...
    3. Avmarkera Generera automatiska skapelser
  3. Starta om datorn.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online