• Återförsäljarversioner av Photoshop Elements 15 och 15.1 kraschar vid uppstart.
  • Mac Application Store-versionen av Photoshop Elements 15 kraschar vid start eller när du växlar till guidat läge i Redigerarens arbetsyta.

Lösning

1. Klicka på följande länk för att hämta skriptet CrashFixUtility.

Hämta

2. Dubbelklicka på den hämtade filen att extrahera dess innehåll.

3. Dubbelklicka på CrashFixUtility.

Obs!

Om ett felmeddelande som uppger att ”CrashFixUtility kan inte öppnas eftersom den är från en oidentifierad utvecklare” ska du gå tillSysteminställningar > Säkerhet och integritet och klicka på Öppna i alla fall. Klicka sedan på Öppna i dialogrutan Säkerhet.

4. Stäng terminalfönstret när processen har slutförts.

5. Starta Photoshop Elements 15.