Fel | Installationsprogrammet är skadat

Hitta en lösning på felet "Installationsprogrammet är skadat" när du installerar Photoshop Elements eller Premiere Elements

Problem

När du försöker installera Photoshop Elements eller Premiere Elements får du följande felmeddelande:

Installationen kan inte fortsätta eftersom installationsfilerna kan vara skadade. Hämta installationsfilen igen.

Fel – skadat installationsprogram

Lösning

Följ anvisningarna nedan för att lösa problemet:

1. Öppna mappen där Elements-installationsfilerna finns.

2. Högerklicka på filen Set-up.exe och välj Egenskaper.

Konfigurera egenskaper

3. Välj fliken Digitala signaturer.

Elektroniska underskrifter

4. Markera signaturen som visas i signaturlistan och klicka på Information.

5. I dialogrutan Information om digital signatur klickar du på Visa certifikat.

Visa certifikat

6. Klicka på Installera certifikat.

Installera certifikat

7. Välj Lokal dator och klicka på Nästa.

Lokal dator

8. Slutför installationen genom att följa de steg som visas på skärmen.

9. När du får meddelandet "Importen har genomförts" provar du installera igen.

Importen har genomförts