Fel när Photoshop Elements 14 startas

Ett felmeddelande visas när du försöker starta Photoshop Elements 14 som har installerats via Mac App Store. Felet indikerar att Photoshop Elements 14 är skadat och det måste hämtas och installeras på nytt. Felmeddelandet lyder:

"Adobe Photoshop Elements 14 är skadat och kan inte öppnas. Ta bort Adobe Photoshop Elements 14 och hämta det på nytt från App Store."

Lösning: Starta om datorn

Starta om datorn när detta fel uppstår. Photoshop Elements 14 startar utan felmeddelanden efter omstart av datorn.