Söker du efter information som hör till den senaste versionen av Photoshop CC? Se Att hålla Photoshop uppdaterad.

Vad var den senaste uppdateringen för äldre versioner?

För att hämta en tidigare version, se Länkar till tidigare versioners installerare och uppdateringar.

Photoshop CC 2017 (November 2016)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CC 2017 är 2017.1.4.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CC är 11.0.

Photoshop CC 2015.5 (juni 2016)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CC 2015.5 är 2015.5.1.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CC är 10.5.

Photoshop CC 2015 (juni 2015)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CC 2015.5 är 2015.1.2.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CC är 10.5.

Photoshop CC 2014 (juni 2014)

• Den mest aktuella uppdateringen för Photoshop CC 2014 är 2014.2.4 (tillgänglig via direkt hämtning).
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CC är 10.5.

Photoshop CC (17 Juni 2013)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CC är 14.2.1.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CC är 10.5.

Photoshop CS6 (7 Maj 2012)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CS6 är 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) för produkter med permanent licens/inkluderad licens vid fysiskt köp och 13.1.2 (macOS/Windows) för Creative Cloud-kunder.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CS6 är 9.1.1.

Photoshop CS5 (30 April 2010)

Photoshop CS4 (15 Oktober 2008)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CS4 är 11.0.2.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CS4 är 5.7.

Photoshop CS3 (16 April 2007)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CS3 är 10.0.1.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CS3 är 4.6.

Photoshop CS2 (4 April 2005)

• Den senaste uppdateringen för Photoshop CS2 är 9.02.
  • Den senaste uppdateringen av Adobe Camera Raw för Photoshop CS2 är 3.7.

Hur gör jag för att söka efter och installera uppdateringarna?

Starta Photoshop och välj Hjälp > Uppdateringar.

Mer information finns i Uppdatera Creative Cloud-program.

Obs!

Hittar du inga tillgängliga uppdateringar? Se Tillgängliga uppdateringar som ej visas.

Hur gör jag för att kontrollera vilken uppdatering jag har installerat för Photoshop?

Verifiera att du har den senaste versionen av Photoshop:

• macOS: Välj Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Välj Hjälp > Om Photoshop.
Photoshop-version

Hur gör jag för att kontrollera vilken uppdatering jag har installerat för Camera Raw-plugin-program?

För att kontrollera vilken uppdatering du har installerat för Adobe Camera Raw:

• macOS: Välj Photoshop > Om Plug-In > Camera Raw.
  • Windows: Välj hjälp > Om Plug-In > Camera Raw.
about_camera_raw

Vad gör jag om jag uppdaterar Adobe Camera Raw och Photoshop ännu inte känner igen min kamera?

Obs!

Photoshop CC 2018 installationsprogram

Installationsprogram till Photoshop CC 2017

Installationsprogram till Photoshop CC 2015.5

Installationsprogram till Photoshop CC 2015

Photoshop CC 2015 uppdateringar

Installationsprogram till Photoshop CC 2014

Photoshop CC 2014 uppdateringar

Installationsprogram till Photoshop CC

Photoshop CC-uppdateringar

Camera Raw 9

Creative Suite CS2–CS6