Problem: När du söker efter uppdateringar i ett Creative Cloud-program visas inte tillgängliga uppdateringar

Obs!

Se till att datorn och operativsystemet uppfyller minimisystemkraven. Vissa program som Adobe Premiere Pro, After Effects och Lightroom kräver en 64-bitars processor och operativsystem. Mer information finns på Alla program visas inte för hämtning | Creative Cloud-datorprogrammet.

Obs!

Om du använder Creative Cloud för team (företagsplan) eller är en Företagskund kontaktar du din teamadministratör eller din IT-avdelning då uppdateringar kan ha inaktiverats för slutanvändare.

Lösning 1: Sök efter uppdateringar manuellt

I kugghjulsmenyn för Creative Cloud-datorprogrammet väljer du Kontrollera om det finns programuppdateringar.

Kontrollera om det finns programuppdateringar

Lösning 2: Uppdatera Creative Cloud-datorprogrammet

Medan Creative Cloud-datorprogrammet är aktivt använder du följande kortkommando för att tvinga det att stängas och öppnas på nytt (och samtliga tillhörande processer):

• Windows: Ctrl+Alt+R
  • Mac OS: Cmd+Option+R

Lösning 3: Logga ut från ditt Creative Cloud-medlemskap och logga sedan in igen

Logga ut från Creative Cloud-datorprogrammet och logga sedan in på nytt.

Lösning 4: Ta bort OPM.db-filen och logga in på nytt

Ta bort OPM.db-filen och logga in på nytt i Creative Cloud-datorprogrammet med det Adobe ID som är kopplat till ditt medlemskap.

Lösning 5: Ta bort det Creative Cloud-program som påverkats och installera det på nytt

Ta bort och installera det påverkade programmet på nytt.