Få kompatibilitetsinformation och hur du löser problem med att plugin-programmet Nik kraschar i Photoshop.

Nik-filter kraschar i macOS High Sierra

Photoshop kraschar när Nik-pluginprogram används i macOS 10.13 (High Sierra).

Lösning:

Ange inställningarna för Nik-plugin för "Efter att ha klickat på OK" för att "tillämpa den filtrerade effekten på det aktuella lagret"

NikSettings

Plugin-programmet Nik kraschar på macOS 10.12

Photoshop kraschar när Nik Viveza har installerats på macOS 10.12 (Sierra).

Lösning:

Installera de senaste macOS-uppdateringarna för att använda macOS 10.12.4 eller senare.

Ytterligare kompatibilitetsinformation

Google stöder och uppdaterar inte längre plugin-programmet Nik för de aktuella versionerna av Photoshop med nuvarande operativsystem och maskinvara.

Kunder kan stöta på inkompatibilitet (inklusive frysning och kraschar) när de använder plugin-programmet Nik. Vi rekommenderar att du avinstallerar besvärliga plugin-program.

Se Felsökning av Photoshop plugin-program för felsökning av plugin-program.