Få kompatibilitetsinformation och hur du löser problem med att plugin-programmet Nik kraschar i Photoshop.

Obs!

DXO har köpt Nik Collection och har släppt nya versioner som är kompatibla med nuvarande versioner av Photoshop.

Nik-filter kraschar i macOS High Sierra (10.12) och senare

Photoshop kraschar när Nik-pluginprogram används i macOS 10.13 (High Sierra) och senare.

Lösning:

Ange inställningarna för Nik-plugin för "Efter att ha klickat på OK" för att "tillämpa den filtrerade effekten på det aktuella lagret"

NikSettings

Nik Viveza-pluginprogram kraschar i macOS High Sierra (10.12) och senare

Photoshop kraschar när Nik Viveza har installerats på macOS 10.12 (Sierra) och senare.

Lösning:

Installera de senaste macOS-uppdateringarna för att använda macOS 10.12.4 eller senare.

Ytterligare information om kompatibilitet

DXO har köpt Nik Collection och har släppt nya versioner som är kompatibla med nuvarande versioner av Photoshop.

Google stöder och uppdaterar inte längre plugin-programmet Nik för de aktuella versionerna av Photoshop med nuvarande operativsystem och maskinvara.

Kunder kan stöta på inkompatibilitet (inklusive frysning och kraschar) när de använder plugin-programmet Nik. Vi rekommenderar att du avinstallerar besvärliga plugin-program.

Se Felsök Photoshops plugin-program för felsökning av plugin-program.