Läs mer om pluginprogram och tillägg – tilläggsprogram som förbättrar funktionerna i Photoshop.

Obs!

För att felsöka Photoshop tilläggsprogram besöker du Felsökning av Photoshop tilläggsprogram.

Hitta Photoshop pluginprogram och tillägg

Adobes webbplats för tilläggsprogram har hundratals pluginprogram och tillägg från Adobe och tredjepartsutvecklare av Adobes produkter. Webbplatsen innehåller Photoshop-tillägg (både sådana som köps och kostnadsfria) som kan hjälpa dig att skapa speciella bildeffekter, skapa ett mer effektivt arbetsflöde och använda många andra praktiska verktyg.

1. Till vänster på Adobes webbplats för tilläggsprogram väljer du Photoshop från listan med program, för att visa enbart Photoshop-tilläggen.

Adobes sida för tilläggsprogram

Obs!

Om du vill hämta och installera tillägg från Creative Clouds webbsida för tilläggsprogram behöver du Adobe Creative Clouds skrivbordsprogram.

2. Klicka på ett tillägg för att hämta särskild produktinformation, förhandsvisningar, klassificeringar och omdömen, samt information om hämtningen och installationen.

Information om tilläggsprodukter

Obs!

Se videon Använd Adobes tilläggsprogram för att hitta pluginprogram och tillägg med en detaljerad översikt över hur du använder Adobes webbplats för tilläggsprogram.

Hantera Photoshops pluginprogram och tillägg

Du kan använda Extension Manager för att visa, installera och ta bort dina Photoshop tillägg. Mer information finns iReferensen till Extension Manager CC för att lära dig mer om hur du hanterar alla dina Adobe tillägg.

Obs!

Versionen av Extension Manager måste matcha din version av Photoshop.

Extension Manager

Obs!

I Photoshop CC 2015 kan du inte längre installera tillägg direkt med användandet av Extension Manager. I stället måste du använda Creative Clouds skrivbordsprogram.

Obs!

Om du inte har installerat Extension Manager CC, klicka på Hjälp > Hantera tillägg i Photoshop för att automatiskt hämta och installera Extension Manager. Du kan också hämta den manuellt här.

Kontrollera kompatibiliteten med äldre pluginprogram och tillägg för Photoshop

Har du ett favoritpluginprogram från en tidigare version av Photoshop som du vill använda i Photoshop CC? Gå till Adobes webbsida för tilläggsprogram (eller en webbsida med pluginprogram från tredjepartstillverkare) för att se om en uppdaterad version finns.

Obs!

För mer information om äldre pluginprogram, seNedladdningsbart innehåll (pluginprogram)