Felsökning och hjälp

Vanliga problem

Om Adobe ColdFusion ägs av ditt företag eller din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Ladda ned och installera

Få hjälp med installationen av ColdFusion. Hämta produkten från ColdFusion nedladdningssidan.

Ja. Du kan hämta en 30 -dagars testversion av ColdFusion. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. För hjälp, se Hämta och installera icke-Creative Cloud programtestversioner.

ColdFusion Express är ett nytt distributionsalternativ för ColdFusion (version 2018). Det gör att du snabbt kan installera instanser av ColdFusion, utan att köra ett komplett installationsprogram. SeInstallera ColdFusion Express.

I slutet av en 30-dagars testperiod blir testversionen av ColdFusion automatiskt en utvecklingsupplaga, en kostnadsfri full-presenterad server endast för utvecklingsanvändning. Om du vill skapa och distribuera program, köpa antingen ColdFusion standard eller företagsutgåva. Lär dig mer om olika utgåvorna av ColdFusion och köpalternativ.

Komma i gång

Lär dig samtidigt några grundläggande felsökningstester för att hjälpa dig att lösa problem.

Lär dig hur man använder ColdFusion administratör för att justera inställningar och tjänster, ändra lösenord och andra administrativa uppgifter.

Hämta information på datakällhantering.

Utvecklings program

ColdFusion Builder är en IDE som gör att du kan skapa och distribuera mobilprogram. Lär dig mer i det härColdFusion Builder vanliga frågor.

CFML

Få hjälp med CFML taggar, funktioner, reserverade variabler och mer i CFML användarguide. Du kan även hitta information i denna CFML programmeringsspråkguiden.

Få en fullständig lista av CFML taggar och funktioner.

Få information om parametrarna och användning av serializeJSON- ochdeserializeJSON-funktionerna.

Uppdateringar

Hittade senaste uppdateringarna i ColdFusion (version 2016), tillsammans med information om vad varje uppdatering innehåller och utgivningsdatumet. För andra uppdateringar, se Uppdateringar för ColdFusion.

Lär dig hurman avinstallerar den senaste uppdateringen om du stöter på problem.