Felsökning och hjälp

Vanliga problem

När jag klickar på Kontakta oss kan jag inte logga in eller så listas inte min produkt. Hur kontaktar jag support?

Om Adobe ColdFusion ägs av ditt företag eller din organisation kommer du inte att se det listat under ditt Adobe ID. Chatta med Adobes kundtjänst.

Ladda ned och installera

Hur installerar jag ColdFusion?

Få hjälp med installationen av ColdFusion. Hämta produkten från ColdFusion nedladdningssidan.

Varför installeras inte ColdFusion?

Kan jag hämta en testversion av ColdFusion?

Ja. Du kan hämta en 30 -dagars testversion av ColdFusion. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en testversion. För hjälp, se Hämta och installera icke-Creative Cloud programtestversioner.

Hur installerar jag ColdFusion Express?

ColdFusion Express är ett nytt distributionsalternativ för ColdFusion (version 2018). Det gör att du snabbt kan installera instanser av ColdFusion, utan att köra ett komplett installationsprogram. SeInstallera ColdFusion Express.

Min testversionen upphör snart. Hur konverterar jag den?

I slutet av en 30-dagars testperiod blir testversionen av ColdFusion automatiskt en utvecklingsupplaga, en kostnadsfri full-presenterad server endast för utvecklingsanvändning. Om du vill skapa och distribuera program, köpa antingen ColdFusion standard eller företagsutgåva. Lär dig mer om olika utgåvorna av ColdFusion och köpalternativ.

Komma i gång

Var finner jag grundläggande felsökningsinformation?

Lär dig samtidigt några grundläggande felsökningstester för att hjälpa dig att lösa problem.

Hur använder jag ColdFusion administratör?

Lär dig hur man använder ColdFusion administratör för att justera inställningar och tjänster, ändra lösenord och andra administrativa uppgifter.

Hur gör jag för att konfigurera en ny felsökning?

Hur gör jag för att installera datakällor?

Hämta information på datakällhantering.

Utvecklings program

Var kan jag hitta information om utvecklingsprogram?

Vad är ColdFusion Builder?

ColdFusion Builder är en IDE som gör att du kan skapa och distribuera mobilprogram. Lär dig mer i det härColdFusion Builder vanliga frågor.

Var kan jag få information om hur man använder ColdFusion Builder?

Var kan jag hitta information om utveckling av mobilapplikation?

Hur gör jag för att aktivera REST webbtjänster?

CFML

Var hittar jag CFML definition?

Få hjälp med CFML taggar, funktioner, reserverade variabler och mer i CFML användarguide. Du kan även hitta information i denna CFML programmeringsspråkguiden.

Vilka taggar och funktioner tillgängliga i CFML?

Få en fullständig lista av CFML taggar och funktioner.

Jag behöver information om serializeJSON och deserializeJSON.

Få information om parametrarna och användning av serializeJSON- ochdeserializeJSON-funktionerna.

Jag behöver information om hur man använder en matris.

Uppdateringar

Var finner jag de senaste uppdateringarna?

Hittade senaste uppdateringarna i ColdFusion (version 2016), tillsammans med information om vad varje uppdatering innehåller och utgivningsdatumet. För andra uppdateringar, se Uppdateringar för ColdFusion.

Vad är skillnaden mellan ColdFusion (version 2018) och tidigare versioner?

Var kan jag hitta hjälp om tidigare versioner av ColdFusion?

Hur avinstallerar jag en uppdatering?

Lär dig hurman avinstallerar den senaste uppdateringen om du stöter på problem.

Relaterade program och tjänster