Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Muse?

Du kan ladda ner Muse från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För mer information, inklusive hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, se Hämta och installera Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera Muse?

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Muse?

Ja! Du kan hämta utvärderingsversioner av Creative Cloud-program, inklusive Muse, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-utvärderingsversion

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Muse på en annan dator?

Du kan installera Muse och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din utvärderingsversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 gb. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes prenumerationsvillkor.

Responsiv design

Hur skapar jag en responsiv webbplats i Muse?

Följ den här omfattande självstudiekursen för att lära dig hur du skapar en responsiv webbplats från grunden. Se den här instruktionsvideon för en kortare introduktion till att utforma en responsiv webbplats.

Hur lägger jag till en brytpunkt?

Vad är de ideala brytpunkterna för dator- och mobildesign?

Layouten och innehållet på din webbplats bör avgöra hur och var du lägger till brytpunkter. Se Komma igång med responsiv design i Adobe Muse för att lära dig mer om hur du lägger till brytpunkter på en responsiv webbplats.

Hur lägger jag till rullningseffekter på en responsiv webbplats?

I den här självstudiekursen får du lära dig hur du lägger till visuellt intresse till dina responsiva webbplatser med rullningseffekter.

Hur utformar jag en webbplats för mobila enheter?

Du kan använda de responsiva designfunktionerna i Muse för att utforma webbplatser som visas korrekt på alla enheter. Du kan även skapa en alternativ layout för webbplatser enbart till mobila enheter.

Lägga till element

Hur skapar jag ett kontaktformulär?

Använd kontaktformulär-widgeten för att enkelt lägga till ett kontaktformulär på din hemsida.

Vad är kompositionswidgetar och hur använder jag dem?

Med en kompositionswidget kan en användare interagera med en del av webbsidan för att ändra det innehåll som visas på en annan plats. Läs mer i dokumentet lägga till kompositionswidgetar.

Hur lägger jag till rullningseffekter?

Hur gör jag för att bädda in videor?

Lär dig hur du använder iframe-taggar för att bädda in videor på en webbplats.

Hur lägger jag till ankarlänkar?

Följ dessa enkla steg för att lära dig hur du lägger till ankarlänkar till en webbsida.

Konfigurera och publicera en webbplats

Hur gör jag för att konfigurera en ny webbplats?

Se den här korta instruktionsvideon för att lära dig hur du tar hänsyn till planering för att konfigurera en ny webbplats i Muse. Följ sedan den här stegvisa självstudien för att skapa din första webbplats.

Hur laddar jag upp min webbplats till ett webbhotell från tredje part?

Lär dig hur du använder FTP (File Transfer Protocol) för att publicera din Muse-webbplats på ett webbhotell från tredje part.

Hur publicerar jag min webbplats med Catalyst?

Lär dig hur du använder Publish-arbetsflödet för att publicera din webbplats genom Adobe Business Catalyst.