Adobe erbjuder kostnadsfria testversioner av sina program. Den här sidan innehåller information om hämtning, installation och felsökning. Välj helt enkelt bland ämnena nedan för att komma igång.

Obs!

För information om Creative Cloud testversioner, se Hämta och installera Creative Cloud programtestversioner.

Jag vill ladda ned en testversion.

För en lyckad nedladdning, prova detta innan du börjar:

Ha administratörsbehörighet för det konto som du använder. (Windows | Mac)

Använd den senaste versionen av Internet Explorer (Windows OS), Firefox (Windows eller Mac OS), Chrome (Windows eller Mac OS) eller Safari (Mac OS)
.

Ha ett giltigt Adobe-ID.

Inaktivera popup-blockerare i webbläsaren. Mer information hittar du i webbläsarens dokumentation.

Stäng av brandväggar, antivirusprogram och säkerhetsprogramvara från en tredje part. (Windows | Mac)

Gå till sidan förFilhämtning och klicka på önskad produkt eller på alternativet Prova som motsvarar den önskade produkten. Följ anvisningarna på skärmen. Se nedan för ytterligare handledning.

Jag behöver instruktioner för att ladda ned och installera en testversion.

Klicka på produktnamnet nedan för att hitta nedladdnings- och installationsinstruktioner för din produkt.

Nedladdnings- och installationsinstruktioner för testversioner av Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements

Välj operativsystem från flikarna nedan.

Windows OS

1. Besök nedladdningssidan för Photoshop Elements testversion eller nedladdningssidan förAdobe Premiere Elements testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe).

Om du inte har registrerat dig hos Adobe, klickar du på Hämta ett Adobe ID för registrering.

3. Välj ett språk i rullgardinsmenyn och klicka sedan på knappen Ladda ned på nedladdningssidan som öppnas. Akamais nedladdningshanterare öppnas.

Akamai nedladdningshanterare öppnas och börjar ladda ned och installerar Adobe Photoshop Elements.

4. Välj var installationsfilerna för testversionen ska sparas. Mjukvaran installeras efter att nedladdningen har avslutats.

5. Dubbelklicka på testprogrammet för att starta installationen. Välj Jag godkänner för Akamai-licensavtalet och följ installationsuppmaningarna för att installera programvaran.

6. Mjukvaran för din testversion är installerad och klar att använda. Du kan komma åt den genom att gå till Start > Alla program och söka, eller genom att söka i startmenyn.

Mac OS

1. Besök nedladdningssidan för Photoshop Elements testversion eller nedladdningssidan förAdobe Premiere Elements testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du påHämta ett Adobe ID för att registrera dig.

Logga in
  3. Välj språk för önskad produkt och klicka sedan på knappen Ladda ned.

Klicka på Hämta
  4. Välj var nedladdningen ska sparas och klicka sedan på Öppna.Du installerar mjukvaran när nedladdningen är färdig.

Välj mål och klicka på Öppna
  5. Vänta på att din testversion laddas ned.

6. När installationen för mjukvara startar, välj Prova från menyn.

Välj Prova
  7. Logga in med ditt Adobe ID.

Logga in
  8. Vänta på att dina testversioner installeras.

Installationsförlopp
  9. Klicka på Starta nu för att börja använda din testversion.

Klicka på Starta nu

Instruktioner för nedladdning och installation av testversioner av Captivate och Technical Communications Suite

Välj operativsystem från flikarna nedan.

Windows OS

1. Besök nedladdningssidan förCaptivate testversion eller nedladdningssidan för Technical Communication Suite testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du påHämta ett Adobe ID för att registrera dig.

Logga in
  3. Fyll formuläret och klicka på Ladda ned.

Klicka på Hämta
  4. Välj var den ska sparas. Akamai nedladdningshanterare laddar ned produkten till angiven plats som visas här.

Hämtningsförlopp
  5. Klicka på knappen Installera nu för att påbörja installationen av din mjukvara.

Klicka på Installera nu
  6. Välj var mjukvaran för din testversion ska sparas.

Spara mål
  7. Klicka på knappen Prova för att påbörja installationen av mjukvaran för din testversion.

Klicka på Prova
  8. Följ alla installationsanvisningar.

Klicka på acceptera
  9. Mjukvaran för din testversion är installerad och klar att använda. Du kan komma åt den genom att gå till Start > Alla program.

Mac OS

1. Besök nedladdningssidan förCaptivate testversion eller nedladdningssidan för Technical Communication Suite testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du påHämta ett Adobe ID för att registrera dig.

Logga in
  3. Fyll formuläret och klicka på Ladda ned
    .

Klicka på Hämta
  4. Lokalisera den nedladdade filen. Om du är osäker på var din nedladdning hamnade, se sidan Sök nedladdade filer. Dubbelklicka på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonen.

Dubbelklicka på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonen
  5. Följ Akamai installationsanvisningarna för nedladdningshanteraren.

Klicka på Fortsätt
  6. När Akamai nedladdningshanterare har installerats kan du börja ladda ned mjukvaran för din testversion.

Installation av Akamai Download Manager slutförd
  7. Välj var mjukvaran för din testversion ska lagras och Spara.

8. När nedladdningen är klar, så klicka på knappen Installera nu.

9. Dubbelklicka på mjukvarans ikon.

10. Skapa ett Adobe-ID om du inte redan har ett eller logga in. Fortsätt genom installationsprogrammet och följ anvisningarna.

11. Mjukvaran för din testversion är klar för användning. Du kan nå den via din mapp Applikationer.

Jag behöver felsöka nedladdning eller installation av min testversion.

Testa sidan för felsökning av nedladdningsproblem för att åtgärda de vanligaste problemen.

Om ingen av dessa medel löser ditt problem, se felsökningssidorna tillhörande din produkt:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Det gick inte att ladda ned testversionen | Akamais nedladdningshanterare

Captivate 8

Technical Communication Suite

Felsök version 3 av Akamais nedladdningshanterare | Testversioner av produkter

Jag behöver fortfarande hjälp

Testa Adobe:s supportnätverk

Sök på Forumet för nedladdning av testversion och installation, eller ställ en ny fråga om ditt problem med nedladdning av en testversion.

Teknisk support för testversioner

Adobe erbjuder kostnadsfri support endast gällande installationsfrågor. Kontakta oss om du behöver hjälp.

När testperioden har gått ut kan inte Adobe:s support hjälpa dig att förlänga din testperiod, även om din testperiod avslutades för tidigt. Testperioder avslutas för tidigt av olika anledningar. Flera av dessa orsaker inbegriper ändringar av din systemtid eller ändringar av produktens installations- eller startfiler (d.v.s. ändrade behörigheter).