Hämta och installera testversioner av program som inte ingår i Creative Cloud

Lär dig hämta och installera testversioner av Adobe-programvara som inte ingår i Adobe Creative Cloud.

Adobe erbjuder kostnadsfria testversioner av sina program. För information om testversioner av Creative Cloud-program, se Hämta och installera testversioner av Creative Cloud-program.

Välj bland ämnena nedan för information om testversioner av andra Adobe-program:

Innan du börjar

Innan du hämtar en testversion av Adobe-program ska du se till att du

• har administratörsbehörighet över kontot du använder
  • använder den senaste versionen av Internet Explorer (Windows), Firefox (Windows eller macOS), Chrome (Windows eller macOS), eller Safari (macOS)
  • har ett giltigt Adobe ID
  • inaktiverar blockering av popup-fönster i webbläsaren. Anvisningar hittar du i webbläsarens dokumentation.
  • stänger av brandväggar, antivirusprogram och annan säkerhetsprogramvara.

Hämta en testversion

1. Gå till hämtningssidan på Adobes webbplats och välj Visa alla kostnadsfria testversioner i avsnittet Kostnadsfria testversioner.

2. Leta reda på och välj det aktuella programmet på listan.

3. Följ sedan anvisningarna på skärmen om programmet.

Hämta en testversion av ett specifikt program

Välj produktnamnet nedan för att hitta hämtnings- och installationsinstruktioner för det specifika programmet.

Hämta och installera testversionen av Elements

Lär dig hämta testversionen av Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements. Välj operativsystem och följ instruktionerna:

1. Besök nedladdningssidan för Photoshop Elements testversion eller nedladdningssidan för Adobe Premiere Elements testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe).

Om du inte har registrerat dig hos Adobe ska du klicka på Hämta ett Adobe ID och registrera dig.

3. Välj ett språk i rullgardinsmenyn och klicka sedan på knappen Ladda ned på nedladdningssidan som öppnas. Akamais nedladdningshanterare öppnas.

Installationsprogrammet Akamai Download Manager öppnas och börjar hämta och installera Adobe Photoshop Elements.

Installationsprogram för Akamai Download Manager

4. Välj var installationsfilerna för testversionen ska sparas. Programvaran installeras efter att hämtningen har avslutats.

Välj en plats

5. Dubbelklicka på testprogrammet för att starta installationen. Välj Jag godkänner för Akamai-licensavtalet och följ installationsuppmaningarna för att installera programvaran.

Välj Jag godkänner

6. Programvaran för din testversion är installerad och klar att använda. Du kan komma åt den genom att gå till Start > Alla program och söka, eller genom att söka i startmenyn.

1. Besök nedladdningssidan för Photoshop Elements testversion eller nedladdningssidan förAdobe Premiere Elements testversion.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du på Hämta ett Adobe ID för att registrera dig.

3. Välj språk för önskad produkt och klicka sedan på knappen Ladda ned.

4. Välj var nedladdningen ska sparas och klicka sedan på Öppna. Du installerar programvaran när hämtningen är klar.

5. Vänta på att din testversion laddas ned.

6. När installationen för programvaran startar väljer du Prova från menyn.

7. Logga in med ditt Adobe ID.

Logga in med ditt Adobe ID

8. Vänta på att dina testversioner installeras.

9. Klicka på Starta nu för att börja använda din testversion.

Hämta testversionen av Adobe Captivate och Adobe Technical Communications Suite

Välj operativsystem och följ instruktionerna:

1. Gå till hämtningssidan för testversionen av Adobe Captivate eller hämtningssidan för Testversion av Adobe Technical Communication Suite.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du på Hämta ett Adobe ID för att registrera dig.

Logga in med ditt Adobe ID

3. Fyll formuläret och klicka på Ladda ned.

Fyll i formuläret och klicka på Hämta

4. Välj var den ska sparas. Akamai nedladdningshanterare laddar ned produkten till angiven plats som visas här.

Välj var hämtningen ska sparas

5. Klicka på knappen Installera nu för att påbörja installationen av din programvara.

Klicka på Installera nu

6. Välj var programvaran för din testversion ska sparas.

Välj var filerna ska extraheras till

7. Klicka på knappen Prova för att påbörja installationen av programvaran för din testversion.

Klicka på knappen Testa

8. Följ alla installationsanvisningar.

Klicka på Acceptera och följ instruktionerna

9. Programvaran för din testversion är installerad och klar att använda. Du kan komma åt den genom att gå till Start > Alla program.

1. Gå till hämtningssidan för testversionen av Adobe Captivate eller hämtningssidan för Testversion av Adobe Technical Communication Suite.

2. Logga in med ditt Adobe ID (e-postadress och lösenord som du har registrerat hos Adobe). Om du inte har registrerat dig hos Adobe klickar du på Hämta ett Adobe ID för att registrera dig.

Logga in med ditt Adobe ID

3. Fyll formuläret och klicka på Ladda ned.

4. Lokalisera den nedladdade filen. Om du är osäker på var din nedladdning hamnade, se sidan Sök nedladdade filer. Dubbelklicka på Akamai NetSession Interface.pkg-ikonen.

5. Följ Akamai installationsanvisningarna för nedladdningshanteraren.

6. När Akamai Download Manager har installerats kan du börja hämta programvaran för din testversion.

7. Välj var programvaran för din testversion ska lagras och Spara.

8. När nedladdningen är klar, så klicka på knappen Installera nu.

9. Dubbelklicka på programvaruikonen.

10. Skapa ett Adobe-ID om du inte redan har ett eller logga in. Fortsätt genom installationsprogrammet och följ anvisningarna.

11. Programvaran för din testversion är klar för användning. Du kan nå den via din mapp Applikationer.

Lösa vanliga problem med hämtning eller installation

Lär dig lösa de vanligaste hämtningsproblemen. Om inga av dessa lösningar löser ditt problem kan du läsa felsökningssidorna som hör till produkten:

Acrobat

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Det gick inte att ladda ned testversionen | Akamai Download Manager

Adobe Captivate 8

Adobe Technical Communication Suite

Felsök Akamai Download Manager 3 | Testversioner av produkter