Hoe kan ik Acrobat DC downloaden en installeren

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klik op Acrobat DC downloaden hieronder om Acrobat DC te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Help bij uw Document Cloud-lidmaatschap

Wat zit er inbegrepen bij Adobe Document Cloud?

Document Cloud bestaat uit Acrobat en Adobe Sign, evenals mobiele en webapps. Met de mobiele app van Acrobat Reader kunt u PDF-documenten rechtstreeks op uw telefoon of tablet maken, bewerken, opmerkingen toevoegen en ondertekenen. En met de webapps van Document Cloud kunt u met PDF-bestanden werken en elektronische handtekeningen beheren vanuit een browser op elke computer. Zie Veelgestelde vragen over Adobe Document Cloud voor meer details.

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waar zijn mijn bestanden?

Kies Home > Document Cloud in Acrobat of Reader. U kunt uw bestanden ook op het web oproepen en gebruikmaken van andere Document Cloud-gereedschappen. Ga naar https://documents.adobe.com. Meld u aan met uw Adobe ID (meestal uw e-mailadres) en uw wachtwoord.Lees Waar zijn mijn bestanden? voor meer informatie.

Kan ik Acrobat DC op een andere computer installeren?

U kunt Acrobat DC en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Voor meer informatie leest u Acrobat DC op een nieuwe computer installeren en gebruiken.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt een factuur afdrukken vanuit uw account op Adobe.com. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.