Acrobat-lidmaatschap downloaden en installeren

Adobe Acrobat

Klik hieronder op Download Acrobat om Acrobat Pro of Standard te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en de applicatie te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Veelgestelde vragen

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Ik kan het gedownloade installatiebestand niet vinden. Waar is het bestand gebleven?

Als u het gedownloade bestanden niet kunt vinden, doet u het volgende:

  • In Windows: Open Windows Verkenner en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade EXE-bestand.
  • Op Mac: Open de Finder en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand.

Kan ik Acrobat op een andere computer installeren?

U kunt Acrobat op twee computers installeren en activeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren en activeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Maakt u zich geen zorgen, het Acrobat-installatieprogramma vraagt u dit te doen. Volg gewoon de aanwijzingen op het scherm.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account