In dit document wordt uitgelegd hoe u Acrobat DC op een nieuwe computer installeert, activeert en gebruikt, zelfs als uw oude computer of apparaat niet meer beschikbaar is. (Klik voor overige hulp bij downloadenen installerenop de toepasselijke link hierboven.)

Acrobat DC op een nieuwe computer installeren en activeren

Klik op een van de onderstaande opties, al naar gelang de beschikbaarheid van de oude computer waarop u uw abonnement gebruikte. Volg daarna de instructies.

1. Meld u af bij Acrobat DC om te deactiveren op uw vorige computer.

2. Op uw nieuwe computer meldt u zich aan bij uw Adobe-account.

3. Ga vanaf uw nieuwe computer naar https://cloud.acrobat.com/nl/acrobat en download Acrobat.

Voor uitgebreide stappen om Acrobat DC te downloaden en installeren, leest u Acrobat DC downloaden en installeren | Abonnement

U kunt Acrobat DC nu op uw nieuwe computer of apparaat gebruiken.

Afmelden op de oude computer en aanmelden op de nieuwe computer

Als u zich niet kunt afmelden bij Acrobat DC omdat de computer of het apparaat niet langer beschikbaar is, deactiveer de computer of het apparaat dan van uw accountpagina zoals uitgelegd in de onderstaande stappen. Wanneer de computer of het apparaat is gedeactiveerd, bent u afgemeld bij Acrobat DC. U kunt zich vervolgens met een andere computer of een ander apparaat aanmelden bij Acrobat DC.

Afmelden op de oude computer en Acrobat op de nieuwe computer downloaden

Ga als volgt te werk om uw niet langer beschikbare computer of apparaat te deactiveren:

1. Meldt u zich aan bij uw Adobe-account.

2. Klik in de sectie Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Abonnement beheren
  3. Klik onder Geactiveerde apparaten op de x naast het apparaat dat u wilt deactiveren.

Geactiveerde apparaten

Ziet het scherm er anders uit? In landen waarin de betalingen worden geregeld via Digital River, de e-commercepartner van Adobe, ziet de pagina Abonnement beheren er anders uit en zijn er andere opties beschikbaar. Als u op Abonnement beheren hebt geklikt en u ziet geen sectie voor geactiveerde apparaten, gebruikt u een van de volgende methodes om u af te melden bij Acrobat DC.

1. Probeer u opnieuw aan te melden bij uw nieuwe computer of apparaat. Er wordt een foutmelding weergegeven om u te informeren dat uw activeringslimiet is bereikt.
    2. Selecteer Afmelden bij alle andere computers of apparaten.
  4. Klik op Deactiveren.

De oude computer wordt gedeactiveerd en u kunt Acrobat DC nu op een andere computer gebruiken.

5. Op uw nieuwe computer meldt u zich aan bij uw Adobe-account.

6. Ga vanaf uw nieuwe computer naar https://cloud.acrobat.com/nl/acrobat en download Acrobat.

Voor uitgebreide stappen om Acrobat DC te downloaden en installeren, leest u Acrobat DC downloaden en installeren | Abonnement

U kunt Acrobat DC nu op de nieuwe computer gebruiken.