Acrobat DC op een nieuwe of tweede computer installeren

Adobe Acrobat DC

Klik hieronder op Download Acrobat DC om Acrobat Pro DC of Standard DC te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en de applicatie te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Veelgestelde vragen

Op hoeveel computers mag ik Acrobat DC installeren en gebruiken?

Met één Acrobat DC-licentie mag u Acrobat op meer dan een computer installeren en op twee computers activeren (aanmelden). U kunt Acrobat echter op slechts één computer tegelijk gebruiken.

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Ik kan het gedownloade installatiebestand niet vinden. Waar is het bestand gebleven?

Als u het gedownloade bestanden niet kunt vinden, doet u het volgende:

• In Windows: Open Windows Verkenner en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade EXE-bestand.
  • Op Mac: Open de Finder en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand.