Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Acrobat downloaden en installeren?

U kunt Acrobat rechtstreeks downloaden vanaf de Acrobat-website. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Voor installatie-instructies raadpleegt u Een Adobe Acrobat DC-abonnement downloaden en installeren.

Waarom wordt Acrobat niet gedownload?

Leer meer over downloadproblemen oplossen voor Acrobat.

Kan ik een proefexemplaar van Acrobat downloaden?

Ja! Een proefversie van Acrobat downloaden vanaf de Acrobat-website. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Voor gedetailleerde instructies zie De proefversie van Adobe Acrobat Pro DC downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Acrobat op een andere computer installeren?

U kunt Acrobat op maximaal twee computers installeren. Als u het op een derde computer wilt installeren, moet u het eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kies Help > Aanmelden/Afmelden. Zie Adobe-producten activeren en deactiveren voor meer informatie.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Veelvoorkomende problemen

Ik heb zojuist een upgrade uitgevoerd. Waar zijn alle opdrachten?

Kennismaken met de Acrobat DC-interface. Leer hoe u eenvoudig het juiste gereedschap kunt vinden en vrijwel elke taak kunt voltooien met uw PDF's met behulp van het Acrobat Gereedschapscentrum.

Waarom wordt mijn PDF-bestand niet afgedrukt?

Volg de stappen in dit artikel voor het oplossen van afdrukproblemen bij PDF-bestanden.

Waarom kan ik mijn PDF-bestand niet openen?

Er zijn veel factoren waardoor een PDF-bestand niet kan worden geopend. Om de hoofdoorzaak van dit probleem op te sporen, zieKan PDF-bestand niet openen.

Waarom wordt een PDF-bestand op het web niet geopend of wordt dit onjuist weergegeven?

Veel webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Safari, maken nu gebruik van hun eigen PDF-viewer in plaats van de Adobe PDF-invoegtoepassing. Voor de beste resultaten configureert u uw browser voor gebruik van de Adobe PDF-invoegtoepassing om PDF-bestanden online te openen. Voor het oplossen van de meest voorkomende weergaveproblemen met PDF-bestanden volgt u de stappen in Problemen met het weergeven van PDF-bestanden op het web oplossen.

Waarom worden PDF-bestanden niet geopend in Acrobat in Windows 10?

Windows 10 gebruikt Microsoft Edge voor het openen van PDF-bestanden. Leer in plaats daarvan meer over Acrobat of Reader de standaardeigenaar van PDF-bestanden maken.