Nieuw in de Elements Organizer 15

Met Elements Organizer 15 kunt u nu eenvoudiger dan ooit uw herinneringen ordenen en zoeken,
en ze in een mum van tijd delen met uw familie en vrienden. 

Lees verder en ontdek de fantastische verbeteringen die Elements Organizer 15 voor u in petto heeft. En u kunt erop vertrouwen dat u met Elements Organizer 15 uw groeiende verzameling mediabestanden nog steeds gemakkelijk kunt beheren en delen.

Opmerking:

Elements Organizer is inbegrepen bij Adobe Photoshop Elements en Adobe Premiere Elements. Zie Nieuwe functies in Photoshop Elements 15 en Nieuwe functies in Premiere Elements 15 voor meer informatie over de nieuwe functies in deze producten.

Zoeken is een fluitje van een cent!

U vindt precies de foto's die u wilt hebben door te zoeken op een combinatie van dingen, zoals
personen, plaatsen, gebeurtenissen en andere favoriete onderwerpen. 

Met de nieuwe functie Geavanceerd zoeken beschikt u over meerdere zoekopties met één resultaat: snelle en eenvoudige toegang tot wat u zoekt. Wilt u zoeken naar alle mediabestanden met Jeff op het strand die zijn gemaakt in maart 2016? Of wilt u snel alle foto's van de verjaardag van Esther zoeken die u vier of meer sterren hebt gegeven? U hoeft niet te schakelen tussen het linkerdeelvenster, het rechterdeelvenster en de tijdlijnweergave om deze mediabestanden te vinden. Met Geavanceerd zoeken combineert u ze allemaal in één venster met een moderne, aanraakvriendelijke gebruikerservaring.

Zie Geavanceerd zoeken gebruiken voor meer informatie.

Slimme tags

Vind foto's sneller!

Met Slimme tags beschikt u over een nieuwe, krachtige manier om uw mediabestanden snel en gemakkelijk te zoeken en van tags te voorzien. De Elements Organizer analyseert uw foto’s automatisch en genereert slimme tags voor objecten en gebeurtenissen in de foto's. Zo worden alle foto's die u op het strand hebt gemaakt, gemarkeerd met de tag Strand. En hetzelfde geldt voor foto's met een zonsondergang, tuin of oceaan - u begrijpt het wel.

De Elements Organizer kan zelfs foto’s die op een verjaardag zijn gemaakt, foto’s met kinderen en met lachende gezichten herkennen en van tags voorzien, om maar een paar voorbeelden te geven. Indrukwekkend toch? Met slimme tags kunt u gemakkelijk op verschillende manieren uw herinneringen zoeken, ook wanneer u niet handmatig trefwoorden hebt toegevoegd.

Als u wilt zoeken op basis van Slimme tags, doorloopt u de bovenste Slimme tags in het zoekvenster of typt u de gewenste naam in de zoekbalk. De overeenkomende foto's worden direct weergegeven.

Zie Slimme tags gebruiken voor meer informatie.

Verbeterd: Meteen repareren

Organiseer uw foto’s niet alleen, maar verbeter ze ook!

Wilt u snel meerdere foto's verfraaien of corrigeren zonder de Editor te hoeven starten? Met de verbeterde functie Meteen repareren bewerkt u meerdere foto’s in een handomdraai. Gebruik de aanraakvriendelijke gebruikersinterface om van uw opnamen iets heel speciaals te maken, met opties die uiteenlopen van correcties met één muisklik tot artistieke effecten waarmee u uw vrienden en familie versteld zult doen staan.

Importeren via cloudservices

Staat het in de cloud, dan staat het ook in uw catalogus!

Steeds meer mensen maken gebruik van een of meerdere online cloudservices om de foto's en video’s op hun mobiele apparaten te synchroniseren met hun computers. Met de Elements Organizer 15 kunt u uw foto's en video's probleemloos automatisch laten importeren via cloudservices zoals Dropbox, One Drive en Google Drive. De Elements Organizer controleert de mappen van deze services op uw bureaublad en importeert automatisch de mediabestanden in deze mappen.

Ondersteuning voor gecontroleerde mappen onder Mac OS

De vorige versie beschikte alleen over ondersteuning voor gecontroleerde mappen onder Windows. Deze versie van de Elements Organizer biedt ook ondersteuning voor gecontroleerde mappen onder Mac OS. 

Zie Gecontroleerde mappen gebruiken voor meer informatie.

Verbeterd: Delen via Facebook en YouTube

Delen is nu nog geweldiger!

Met Elements Organizer 15 kunt u uw mediabestanden probleemloos delen via Facebook of YouTube. De nieuw vormgegeven interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat het delen van foto’s en video’s nog geweldiger is.

Delen op YouTube

Delen op Facebook

Op aanrakingen gebaseerde bewerkingen

Elements Organizer is nu aanraakvriendelijk!

Orden uw foto’s met uw vingertoppen. U hoeft nu alleen maar te tikken om de foto's op uw apparaten met aanraakscherm te zoeken, te sorteren en te verbeteren. De nieuwe modus Meteen repareren in Elements Organizer biedt ook ondersteuning voor aanraking, zodat al die coole effecten en bewerkingen letterlijk binnen handbereik zijn!

Adobe-logo

Aanmelden bij je account