Ontdek de nieuwe functies van Photoshop Elements 2019.

Photoshop Elements biedt een groot aantal automatiseringsfuncties voor foto's waarmee u verbazingwekkende dingen kunt doen met uw foto's. Ga aan de slag met foto- en videopresentaties en collages die automatisch voor u worden gegenereerd bij het openen van het beginscherm. Bekijk de nieuwe functies van deze laatste versie, ontdek alle leuke aspecten en krijg inspiratie, hulp en toegang tot zelfstudies via het nieuwe beginscherm. Vier nieuwe bewerkingen met instructies voor het maken van memes, tekst- en randoverlays, multi-fototekst en gedeeltelijke schetsen. Maak gemakkelijker fotocollages en kies uit stijlvolle nieuwe sjablonen. Dat is nog niet alles, geniet van snellere prestaties die de meeste voorkomende taken versnellen.

Opmerking:

Adobe Photoshop Elements bevat de Elements Organizer, waarmee u uw middelen beter kunt organiseren. Ga voor informatie over de nieuwe functies in de Elements Organizer naar Nieuw in de Elements Organizer.

Beginscherm

Ga snel aan de slag met Elements!

Wanneer u het nieuwe Elements-beginscherm opent, worden er automatisch foto- en videopresentaties en collages voor u gegenereerd. Ook kunt u de nieuwe functies van deze laatste versie bekijken, allerlei leuke aspecten ontdekken en inspiratie, hulp en toegang tot zelfstudies krijgen.

Zie Het beginscherm leren kennen voor meer informatie.

Opmerking:

In de versie van Adobe Photoshop Elements uit de Windows App Store is Video-editor (Adobe Premiere Elements) niet beschikbaar.

home-screen
Snel en gemakkelijk toegang krijgen tot inspirerende ideeën, hulp en zelfstudies vanuit het nieuwe beginscherm

Automatische creaties

Met Adobe Sensei: verbazingwekkende presentaties en collages worden automatisch gecreëerd!

Bij de lancering worden automatisch gegenereerde fotocollages en diavoorstellingen speciaal voor u gemaakt op het beginscherm. U kunt uw automatische ontwerpen moeiteloos bekijken, openen, bewerken, opslaan en direct delen op uw favoriete sociale media.

Automatische ontwerpen worden aangedreven door Adobe Sensei AI-technologie en markeren gedenkwaardige gebeurtenissen zoals verjaardagen en vakanties.

Zie voor meer informatie Bekijk en deel automatisch gecreëerde fotocollages, presentaties en meer.

Automatische ontwerpen van foto- of videopresentaties
Automatisch gemaakte foto- en videopresentaties

Vernieuwde fotocollages

Vernieuwde fotocollages!

Het maken van fotocollages is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak met een paar klikken prachtige collages met stijlvolle nieuwe sjablonen, kaders en prachtige achtergronden. Vervolgens kunt u uw collage eenvoudig delen als Instagram-post of op sociale media.

Zie voor meer informatie Fotocollages maken.

Vernieuwde fotocollages met PSE
Maak prachtige fotocollages met behulp van nieuwe lay-outs en deel ze op sociale media

Bewerken met instructies: Meme maker

Maak leuke memes!

Maak van uw foto's leuke memes die perfect zijn om te delen op sociale media. Neem een foto, typ uw tekst in, voeg filters, randen en meer toe om een leuke meme te maken.

Zie voor meer informatie Bewerken met instructies: Meme maken.

Maak van uw foto's leuke memes

Bewerken met instructies: Multi-fototekst

Creëer verbazingwekkende multi-fototekst!

Maak een visuele tekst met een foto naar keuze in elke letter. Met de gebruiksvriendelijke functies kunt u uw foto's en de grootte ervan aanpassen om woorden of namen te maken die er geweldig uitzien op kaarten en plakboekpagina's.

Zie voor meer informatie Bewerken met instructies: Multi-fototekst.

PSE2019_Channel_MultiPhotoTextGE_1920x1080
Maak visuele tekst met een andere foto in elke letter

Bewerken met instructies: Gedeeltelijke schets

Een foto gedeeltelijk veranderen in een schets!

Maak van uw favoriete foto een artistieke schets met behulp van de nieuwe Bewerken met instructies-optie Gedeeltelijke schets. Gebruik verschillende penselen om uw foto de uitstraling van uw keuze te geven. U kunt een schets maken met behulp van een potloodschets, kleurpotloodschets, oud papier of oude foto-effecten.

Zie voor meer informatie Bewerken met instructies: Gedeeltelijke schets.

PSE2019_Channel_PartialSketchGE_1920x1080
Creëer realistisch uitziende artistieke schetsen

Bewerken met instructies: Tekst- en randoverlay

Voeg elegantie toe met tekst en randoverlays!

Voeg stijlvolle randen met tekst toe aan uw speciale foto's en laat ze opvallen in print en op sociale media. Gebruik de Bewerken met instructies-optie Tekst- en randoverlay om uw foto's een nieuwe look te geven die uw verhaal vertelt.

Zie voor meer informatie Bewerken met instructies-optie Tekst- en randoverlay.

PSE2019_Channel_TextBorderOverlayGE_1920x1080
Voeg stijlvolle randen toe aan uw foto's

Ondersteuning voor nieuwe bestandsindeling voor afbeeldingen [macOS 10.13 en hoger]

Adobe Photoshop Elements 2019 ondersteunt de import van High Efficiency Image Format-bestanden (HEIF-bestanden). iOS-apparaten die op iOS 11 of hoger draaien, leggen video- en afbeeldingsbestanden vast met deze codecs.

Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor de volledige lijst met bestandsindelingen voor het importeren van afbeeldingen.

Prestatieverbeteringen

Werken met Photoshop Elements is nu eenvoudiger en sneller dan ooit!

De volgende prestatieverbeteringen zijn geïmplementeerd in Photoshop Elements 2019:

• Downloaden en installeren: Ervaar een snellere download en installatie.
  • Lancering: Wees getuige van een snellere lancering vanuit het beginscherm van Elements Home.

Verwijderde functies

De volgende functie is niet meer beschikbaar in Adobe Photoshop Elements 2019: