Installatie is mislukt, verhoogde rechten zijn vereist

Foutbericht

Kan Add-on niet installeren: verhoogde rechten zijn vereist, klik hier voor meer info en probeer het opnieuw.

Foutcode: -175

U hebt beheerdersrechten nodig om Add-ons te installeren.

Dit kan gebeuren als u geen beheerdersrechten hebt om toepassingen op uw computer te installeren of als u op Nee of Annuleren hebt geklikt toen u werd gevraagd om een beheerderswachtwoord in te voeren. U moet het beheerderswachtwoord voor uw computer invoeren als hierom wordt gevraagd tijdens de installatie.

Oplossing

Voer de installatie opnieuw uit. Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren. Klik op het meldingsbericht wanneer dit wordt weergegeven. Voer zo nodig uw beheerderswachtwoord in en klik op Ja in het meldingsvenster.

Installatie is mislukt, de Add-on is ongeldig of is niet volledig gedownload

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: controleer of de Add-on geldig en volledig gedownload is.

Foutcode: -201

Oplossing

Voer de installatie opnieuw uit. Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt

Foutbericht

Kan Add-on niet installeren. Niet compatibel met geïnstalleerde Adobe-toepassingen. Klik hier om naar de sectie Compatibiliteit te gaan.

Foutcode: -411

Oplossing

Installeer de Add-on opnieuw nadat u de toepassing hebt geïnstalleerd. Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, er is een aanvullende Add-on vereist

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: een vereiste Add-on is niet geïnstalleerd of niet ingeschakeld.

Foutcode: -407, -408

Oplossing

Lees de beschrijving van de Add-on die u wilt installeren om na te gaan welke Add-ons eerst moeten worden geïnstalleerd.

Installeer eerst de vereiste Add-ons en installeer vervolgens deze Add-on. Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, er is al een Add-on met deze naam geïnstalleerd

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: er is al een Add-on met deze naam geïnstalleerd.

Foutcode: -412

Oplossing

Controleer of de Add-on die al geïnstalleerd is, de gewenste Add-on is. Als dit een ander product met dezelfde naam is en u de Add-on wilt gebruiken die beschikbaar is via Mijn Add-ons, verwijdert u de geïnstalleerde Add-on en voert u de installatie opnieuw uit via Mijn Add-ons.

Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, Add-on is al geïnstalleerd

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: er is al een nieuwere Add-on-versie geïnstalleerd.

Foutcode: -418

Oplossing

Als u de specifieke versie die wordt aangeboden via Mijn Add-ons wilt gebruiken, moet u de nieuwere versie die u eerder hebt geïnstalleerd, verwijderen en vervolgens de oudere versie opnieuw installeren via Mijn Add-ons.

Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, er is een compatibele Creative Cloud-app vereist

Foutbericht

Scenario 1: De Add-on moet zijn gesloten om de installatie te voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Scenario 2: De compatibele Adobe-toepassing moet zijn gesloten om de installatie van de Add-on te voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Foutcode: -456

Oplossing

Sluit de actieve compatibele CC-toepassingen af. De installatie wordt na een paar minuten automatisch hervat.

Installatie is mislukt, er zijn geen Creative Cloud-apps geïnstalleerd

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: er zijn geen vereiste Adobe-toepassingen geïnstalleerd.

Foutcode: -458

Oplossing

Installeer ten minste één CC-toepassing die deze Add-on ondersteunt. De installatie wordt na een paar minuten automatisch hervat.

Als de Add-on niet automatisch wordt geïnstalleerd in de toepassing, moet u deze Add-on installeren via de sectie Mijn Add-ons.

Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, niet-compatibele Creative Cloud-app

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren. Niet compatibel met geïnstalleerde Adobe-toepassingen. Klik hier om naar de sectie Compatibiliteit te gaan.

Foutcode: -459

Oplossing

Controleer de vereisten voor deze Add-on en download en installeer vervolgens een compatibele versie van een CC-toepassing. De installatie wordt na een paar minuten automatisch hervat.

Als de Add-on niet automatisch wordt geïnstalleerd in de toepassing, moet u deze Add-on installeren via de sectie Mijn Add-ons. Ga hiervoor naar Mijn Add-ons, zoek de Add-on en klik op Verwijderen als de Add-on al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten totdat het verwijderen is voltooid en klik vervolgens op Installeren.

Installatie is mislukt, bestandsverwerkingsfout

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: bestandsverwerkingsfout tijdens installatie van deze Add-on.

Foutcode: -1xx, -2xx

Oplossing

De Add-on is mogelijk beschadigd. Download de Add-on opnieuw of neem contact op via het onlineforum van Adobe Exchange voor hulp.

Installatie is mislukt, kan database niet bijwerken

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: database bijwerken is mislukt. Klik hier voor meer informatie.

Foutcode: -5xx

Oplossing

Neem contact op via het onlineforum van Adobe Exchange voor hulp.

Installatie is mislukt, kan licentie niet online valideren

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: licentie online valideren is mislukt.

Foutcode: -6xx

Oplossing

Neem contact op via het onlineforum van Adobe Exchange voor hulp.

Installatie is mislukt, algemene fout

Foutbericht

Kan Add-on <naam_add-on> niet installeren: algemeen foutbericht. Klik hier voor meer informatie

Oplossing

Raadpleeg de producent of neem contact op via het onlineforum van Adobe Exchange voor hulp.