De weergaven Snel, Met instructies en Expert in de Foto-editor

Nu u uw foto's hebt geïmporteerd en georganiseerd, bent u klaar om enkele snelle bewerkingen uit te voeren. In Photoshop Elements kunt u foto's op verschillende niveaus bewerken, van snelle en eenvoudige verbeteringen en gemakkelijke bewerkingsworkflows tot geavanceerde kleurcorrecties en -composities in de Editor-werkruimte.

Selecteer de foto die u wilt bewerken in de Organizer-werkruimte en klik op het pictogram Editor op de taakbalk. De foto wordt in de Editor-werkruimte geopend en kan worden bewerkt.

Werkruimte Foto-editor

Photoshop Elements kent drie bewerkingsweergaven waarmee u op verschillende manieren kunt bewerken. Begin met Snel en Met instructies. Wanneer u meer ervaring hebt opgedaan, gaat u aan de slag met de krachtige gereedschappen in de weergave Professioneel.

Snelle weergave

In de weergave Snel kunt u de meest voorkomende bewerkingstaken uitvoeren. In deze weergave vindt u de standaardtools voor fotocorrecties bij elkaar. U kunt in deze weergave snel de belichting, kleur, scherpte en andere aspecten van een afbeelding corrigeren. Naast fotocorrecties vindt u in deze weergave ook het deelvenster Effecten, Structurenen Kaders waarmee u uw foto's een professionele uitstraling kunt geven. Zie voor meer informatie de Help bij Photoshop Elements.

Weergave Met instructies

De weergave Met instructies biedt stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van een reeks interessante bewerkingstaken. Het is een interface met begeleiding waarmee u bepaalde, vooraf gedefinieerde effecten kunt toepassen. Elke Bewerken met instructies-optie heeft een bijbehorende afbeelding die het toegepaste effect laat zien wanneer u met de muisaanwijzer over de afbeelding beweegt. Zie voor meer informatie Modus Met instructies.

Weergave Expert

In de weergave Expert kunt u uw foto's bewerken en verbeteren met de volledige set krachtige tools van Photoshop Elements. Deze weergave verschaft een flexibele en krachtige omgeving voor het corrigeren van uw foto's. Deze werkruimte heeft opdrachten voor het corrigeren van belichting en kleur, en tools waarmee u onvolkomenheden kunt wegwerken, selecties kunt maken, tekst kunt toevoegen en op uw afbeelding kunt tekenen. Zie voor meer informatie de Help bij Photoshop Elements.

Verwante informatie

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online