Aan de slag met Prelude
Opmerking: vanwege de veranderende behoeften van professionele video- en contentmakers zetten we Adobe Prelude stop. Met ingang van 8 september 2021 is Prelude niet meer beschikbaar op Adobe.com. Voor meer informatie en instructies voor het downloaden van Prelude tijdens de ondersteuningsperiode raadpleegt u onze Veelgestelde vragen: https://helpx.adobe.com/nl/prelude/kb/end-of-life.html.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Prelude downloaden om Prelude te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. de lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Prelude te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: om de 30 dagen voor maandelijkse en jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Prelude downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Prelude op een andere computer installeren?

U kunt Prelude en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.