Weergaven Snel, Met instructies en Professioneel in de Video-editor

Nu u uw media hebt geïmporteerd en georganiseerd, bent u klaar om enkele snelle bewerkingen uit te voeren. De Adobe Premiere Elements-werkruimte is een eenvoudig te gebruiken interface voor liefhebbers van video. 

Video-editor-werkruimte

Er zijn drie weergaven in de werkruimte van Adobe Premiere Elements, waarmee u over verschillende niveaus van bewerkingsmogelijkheden beschikt. Begin met Snel en Met instructies. Wanneer u meer ervaring hebt opgedaan, gaat u aan de slag met de krachtige gereedschappen in de weergave Professioneel.

Snelle weergave

In de Snelle weergave kunt u de meest voorkomende bewerkingstaken uitvoeren. Gebruik deze modus om titels, effecten, overgangen, achtergrondmuziek en afbeeldingen aan uw clips toe te voegen. Zie Adobe Premiere Elements Help voor meer informatie.

Weergave Met instructies

De weergave Met instructies biedt een set met ingebouwde bewerkingen met instructies die u door een reeks stappen begeleiden waardoor u gemakkelijker een specifieke bewerkingstaak kunt uitvoeren. Met deze begeleide aanpak ontdekt u Adobe Premiere Elements beetje bij beetje en leert u uw videoclips wijzigen in professioneel bewerkte films. Ga voor meer informatie naar Modus met instructies.

Professionele weergave

In de Professionele weergave kunt u uw video's bewerken en verbeteren met de volledige set krachtige gereedschappen van Premiere Elements. Deze weergave bevat meer opties voor effecten, overgangen en gereedschappen in vergelijking met de Snelle weergave. Ook kunt u in deze weergave geavanceerde audio- en videobewerkingen uitvoeren. Zie Adobe Premiere Elements Help voor meer informatie.

Verwante informatie

Adobe-logo

Aanmelden bij je account