Muziek toevoegen aan uw film - Bewerken met instructies

In deze Bewerken met instructies worden alle stappen besproken die nodig zijn om muziekscores toe te voegen aan uw videoclips. Een muziekscore verwijst hier naar een audiotrack die u naar de tijdlijn van een video kunt slepen. Ga als volgt te werk om muziekscores aan uw video toe te voegen:

 1. In deze Bewerken met instructies-procedure worden alle stappen besproken die nodig zijn om scores toe te voegen tussen videoclips.

  Scores toevoegen - Bewerken met instructies

 2. Klik op Media toevoegen om de videoclip waaraan u scores wilt toevoegen, te importeren. Negeer dit als de videoclip al op de tijdlijn staat.

 3. Selecteer de optie om media te importeren.

 4. Selecteer Met instructies > Muziekscores toevoegen aan uw film.

 5. Klik op Audio op de actiebalk.

 6. Selecteer Muziekscore in de vervolgkeuzelijst. Er wordt een lijst met muziekscores weergegeven. Selecteer een type muziekscore om na te gaan welke geluiden beschikbaar zijn in het type.

  Klik op een score om een voorvertoning van het geluid van die score weer te geven.

  Muziekscores

  Opmerking:

  Als er een blauwe lijn wordt weergegeven op de muziekscore, downloadt u de clip om deze vooraf te beluisteren.

  Klik op de rechtermuisknop en selecteer Nu downloaden om de muziekscore te downloaden.

 7. Klik om de muziekscore te selecteren die u op de videoclip wilt toepassen. Sleep en zet de score neer op de tijdlijn van de desbetreffende video. Het contextafhankelijke pop-upmenu Score-eigenschap wordt weergegeven.

 8. Selecteer een van de volgende opties in het pop-upmenu Score-eigenschap:

  • Intensiteit: een muziekscore is een audioclip met geluiden van diverse muziekinstrumenten in samenspel. U kunt de intensiteit van deze geluiden verhogen of versnellen door de schuifregelaar naar Intens te slepen. Als u de intensiteit van de muziekinstrumenten wilt verminderen of vertragen, sleept u de schuifregelaar naar links in de richting van Rustig.
  • Gehele video aanpassen: klik op Gehele video aanpassen om de score toe te voegen aan de volledige videoclip. De score wordt tijdens de hele videoclip afgespeeld.

  Klik op OK.

  Score-eigenschap

Adobe-logo

Aanmelden bij je account