Artistieke effecten

Wat zijn artistieke effecten?

Artistieke effecten zijn een nieuw video-effect waarmee u uw clips kunt transformeren met effecten die zijn geïnspireerd op bekende kunstvoorwerpen of kunstvoorwerpen.
U kunt kiezen uit 24 artistieke stijlen die u kunt toepassen op uw video's of afbeeldingen.

Artistieke video-effecten

Stappen voor het toepassen van artistieke effecten

Start door uw videoclip toe te voegen

Artistieke effecten

Open Adobe Premiere Elements Editor > Selecteer Expert of Quick .Klik op Media toevoegen om de clip te selecteren waarop u het artistieke effect wilt toepassen.

Artistiek effect toevoegen

Artistieke effecten

Klik op het pictogram Toegepaste effecten in het rechterdeelvenster. Kies een stijl uit de categorie Artistieke effecten onder het gedeelte video-effecten. Houd er rekening mee dat u slechts één stijl kunt toepassen op een videoclip op de tijdlijn, of u kunt de gekozen Artistiek-stijl naar de monitor slepen en neerzetten om het effect op alle clips op de tijdlijn toe te passen.

Opmerking:

U kunt slechts één Artistiek-stijl tegelijk op een videoclip toepassen. Om de Artistiek-stijl die op een clip is toegepast te vervangen, zet u er een nieuwe Artistiek-stijl op.

De effectintensiteit aanpassen

Artistieke effecten

Klik op het pictogram Toegepaste effecten in het rechterpaneel. U vindt de schuifregelaar voor intensiteit onder de stijl die u hebt toegepast.Pas de Intensiteit van Artistiek-stijl voor uw media aan volgens uw vereisten.

Klik op afspelen om het uiteindelijke resultaat te bekijken. Als u de uiteindelijke uitvoer wilt exporteren, selecteert u Bestand > Exporteren en delen. Zie Uw video's exporteren en delen voor informatie over de verschillende beschikbare opties voor exporteren en delen.

Opmerking:

Render de video in de tijdlijn, zodat deze vloeiend kan worden afgespeeld.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account