De modus Met instructies biedt een set met ingebouwde bewerkingen met instructies die u door een reeks stappen gidsen die u helpen bij het uitvoeren van een specifieke bewerkingstaak. Met deze begeleide aanpak ontdekt u Adobe Premiere Elements beetje bij beetje en leert u uw videoclips wijzigen in professioneel bewerkte films.

U kunt toegang krijgen tot Bewerken met instructies vanuit zowel de modus Snel als Professioneel.

Klik op het tabblad Snel of Professioneel om te zien welke Bewerken met instructies beschikbaar zijn en om deze te gaan gebruiken. Klik vervolgens op het tabblad Met instructies.

Bewerken met instructies

De modus Met instructies bevat een aantal bewerkingen met instructies. Deze zijn beschikbaar als stapsgewijze workflows. Als u deze workflows wilt bekijken, navigeert u van de bewerkingsmodi Snel of Professioneel.

De stappen die worden weergegeven in elke bewerking met instructies zijn gebaseerd op de modus waarin u was toen u overschakelde naar de modus Met instructies (Snel of Professioneel). Dit betekent dat de stappen anders zijn voor de bewerkingsmodi Snel of Professioneel.

Bewerken met instructies

De bewerkingen met instructies zorgen ervoor dat u heel eenvoudig allerlei videobewerkingstaken kunt uitvoeren. De instructies helpen u om uw videoclips nog beter te maken: van het bijsnijden van ongewenste videobeelden tot het animeren van afbeeldingen in uw videoclip.

Bewerken met instructies worden onderverdeeld in vier categorieën die op hun functionaliteit zijn gebaseerd. Klik op met instructies bewerken om verder te lezen en te bekijken.

Basisbeginselen

  • Aan de slag met Premiere Elements: deze bewerking met instructies is een zelfstudie waarmee u leert om eenvoudige bewerkingen uit te voeren op uw videoclips. U leert hoe u clips toevoegt aan uw video, hoe u ze kunt rangschikken in een reeks en hoe u de clips kunt splitsen en bijsnijden. Als u deze standaardbewerkingstaken hebt uitgevoerd, leert u hoe u de bewerkte clip kunt publiceren.
  • Clips bijsnijden en splitsen: als u video-opnamen maakt, weet u dat sommige delen van de opname niet altijd nodig zijn voor de uiteindelijke film. Deze bewerking met instructies laat u zien hoe u dit ongewenste beeldmateriaal kunt bijsnijden.
  • Overgangen tussen clips toevoegen: wanneer twee verschillende clips achter elkaar worden geplaatst, is er vaak een abrupte wijziging wanneer de film wordt afgespeeld. De omschakeling wordt vaak vloeiender wanneer u een overgang toevoegt tussen beide clips.
  • Titel toevoegen aan uw film: hiermee kunt u titels aan uw videoclips toevoegen en ook verschillende lettertypen en kleuren kiezen.

Video-aanpassingen

Audio-aanpassingen

Grappige bewerkingen

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid