Menu's voorvertonen

Overzicht van deelvenster Schijf voorvertonen

Het is altijd nuttig om de voorvertoning van een schijf te bekijken voordat u de schijf brandt. Het deelvenster Schijf voorvertonen bevat besturingselementen waarmee functies van een afstandsbediening voor een dvd- of Blu-ray-speler worden nagebootst. Met deze besturingselementen kunt u alle menuknoppen testen en en de video weergeven die is gekoppeld aan de knoppen. U kunt de voorvertoning van een schijf bekijken in een venster of in een volledig scherm.

Een dvd of Blu-ray-schijf op basis van menu's voorvertonen

Als u een sjabloon naar het deelvenster Schijflayout sleept, kunt u een schijf met menu's voorvertonen vanaf een willekeurig punt.

  1. Klik op de actiebalk op Gereedschappen en kies, indien nodig, Filmmenu in het deelvenster Gereedschappen om het deelvenster Schijflay-out te openen.
  2. Klik in het deelvenster Filmmenu op Voorvertoning.
    Opmerking:

    Zie De plaatsing en grootte van menu-items wijzigen als u een melding ontvangt dat er overlappende knoppen zijn.

  3. Klik in het venster Schijf voorvertonen op elke knop of gebruik de besturingselementen voor navigatie om elke scène of video te bekijken. Als de miniaturen van het menu of van de knoppen video of geluid bevatten, worden deze clips afgespeeld zodat u deze vooraf kunt bekijken of beluisteren voordat u een schijf brandt.
  4. Klik op het pictogram Afspelen in volledig scherm om de schijf in een volledig scherm voor te vertonen.
  5. Verplaats de muis. Hiermee wordt op volledige schermgrootte een schijfbesturingsvenster geopend waarmee de afstandsbediening van een schijfspeler wordt nagebootst.
Adobe-logo

Aanmelden bij je account