Tijd opnieuw toewijzen - Bewerken met instructies

De modus Met instructies biedt een set met ingebouwde bewerkingen met instructies die u door een reeks stappen gidsen die u helpen bij het uitvoeren van een specifieke bewerkingstaak. Met deze begeleide aanpak ontdekt u Adobe Premiere Elements beetje bij beetje en leert u uw videoclips wijzigen in professioneel bewerkte films.

Zie de modus Met instructies voor informatie over bewerkingen met instructies.

Opmerking: u kunt het beste een videoclip gebruiken die ten minste 60FPS of hoger is. Bij lagere waarden dan 60FPS wordt uw video niet regelmatig afgespeeld.

Een slow- of fast-motioneffect toevoegen

In deze Bewerken met instructies wordt stapsgewijs besproken hoe u uw video's kunt verbeteren met een slow-motioneffect.

Ga als volgt te werk om een video met een slow-motioneffect te maken:

1. Klik op Media toevoegen om de gewenste videoclip te importeren.
    Negeer dit als de videoclip al op de tijdlijn staat.

2. Selecteer de optie voor het importeren van media en selecteer de clip.

3. Klik op Met instructies > Een slow- of fast-motioneffect maken.

Het bericht Bewerken met instructies wordt weergegeven. U kunt het informatievenster samenvouwen/uitvouwen. Klik op Volgende om naar de volgende stap in dit Bewerken met instructies-proces te gaan.

4. Klik op Gereedschappen in de actiebalk en selecteer het gereedschap Tijd opnieuw toewijzen in het deelvenster met gereedschappen.

5. Verplaats de huidige-tijdindicator naar het punt waar u de snelheid van de clip wilt wijzigen.

6. Klik op Tijdzone toevoegen op de actiebalk.

7. Sleep de grepen aan de zijkanten van de zone om uw Tijdzoneselectie aan te passen.

8. Verplaats de schuifregelaar om een afspeelsnelheid te selecteren. U kunt de snelheid verhogen of verlagen. Selecteer desgewenst opties voor op snelheid en tot stilstand komen.

9. Klik op Gereed om uw video waarop het effect Tijd opnieuw toewijzen is toegepast te bekijken.

Opmerking: het effect waarbij de tijd opnieuw wordt toegewezen is alleen van toepassing op de videobeelden. Audio wordt met dezelfde snelheid afgespeeld. Dit betekent dat een grote wijziging in de clipsnelheid ertoe kan leiden dat de audio niet is gesynchroniseerd.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account