Ongewenste frames bijsnijden - Bewerken met instructies

In deze Bewerken met instructies worden alle stappen besproken voor het bijsnijden van ongewenste frames of secties in uw video.

Als u ongewenste frames van uw video wilt bijsnijden met behulp van deze Bewerken met instructies-procedure, voert u de volgende stappen uit:

 1. Deze Bewerken met instructies-procedure doorloopt alle stappen die nodig zijn om ongewenste frames of secties in uw videobeelden bij te snijden.

  Klik op Vorige en Volgende om terug of vooruit te gaan in het instructieproces.

  Ongewenste frames bijsnijden - Bewerken met instructies

 2. Klik op Media toevoegen om de videoclip die u wilt bijsnijden, te importeren. Negeer dit als de videoclip al op de tijdlijn staat.

 3. Selecteer de optie om media te importeren.

 4. Klik op Met instructies > Ongewenste frames bijsnijden.

 5. Het bericht Bewerken met instructies wordt weergegeven. U kunt het informatievenster samenvouwen/uitvouwen. Klik op Volgende om naar de volgende stap in deze Bewerken met instructies te gaan.

 6. Als u wilt bijsnijden vanaf het begin, klikt u op de linkerrand van uw clip en sleept u naar rechts. Het frame waarnaar u bijsnijdt, wordt weergegeven op het scherm

  Slepen en rekken van begin of einde

 7. Als u het einde van de clip wilt bijsnijden, klikt u op de rechterrand van uw clip en sleept u naar links.

 8. U kunt frames ook bijsnijden vanaf het midden van een videoclip. Splits de clip in delen en klik op het schaarpictogram op de CTI om het gewenste deel te verwijderen.

  Verplaats de CTI naar het begin van de ongewenste sectie van de video. Klik op het schaarpictogram op de CTI om de videoclip hier te splitsen.

  Sleep de CTI tot waar u de ongewenste sectie wilt verwijderen. Klik op het schaarpictogram op de CTI om bij te snijden tot de gewenste beelden. De ongewenste sectie wordt gemarkeerd.

  Beeldmateriaal selecteren om te verwijderen

  De ongewenste beelden of sectie worden gemarkeerd. Klik om de beelden te selecteren. Druk op de toets Verwijderen.

  Als u meerdere delen wilt selecteren, gebruikt u de Shift-toets.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account