Handboek Annuleren

Release-opmerkingen | Adobe Premiere Rush

Nuttige bronnen over Adobe Premiere Rush.

Premiere Rush is een app voor mobiel (iOS, Android) en desktop (macOS, Windows) waarmee u video's van professionele kwaliteit kunt maken en publiceren, met kleur, audio en bewegende beelden, waar u ook bent.

Laatste versie

Deze aanvullende informatie is voor de release van november 2021 (versie 2.0). Premiere Rush biedt nu onbeperkte export op desktop, beschikbaarheid in extra talen, en duizenden nieuwe royaltyvrije geluidseffecten en loops die u in uw video's kunt gebruiken. Zie voor meer informatie:

Systeemvereisten

Zie de systeemvereisten voor Adobe Premiere Rush.

Online bronnen

Klantenondersteuning

Voor hulp bij gebruik, verkoop, registratie en probleemoplossing voor het product gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Opmerking:

Adobe Creative Cloud-services worden momenteel in China niet ondersteund in Premiere Rush. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren om dit product te gebruiken. Bezoek voor meer informatie www.adobe.com/go/eulas. Dit product werkt niet zonder verplichte activering en registratie via internet. Telefonische activering is niet beschikbaar. Zie www.adobe.com/go/activation voor meer informatie.

Met de Adobe-licentie voor één gebruiker kunt u één productlicentie op twee computers installeren (bijvoorbeeld één kantoorcomputer en één thuiscomputer), op voorwaarde dat de software door dezelfde persoon wordt gebruikt en niet gelijktijdig op beide computers.

Let op: als u het product op een derde computer wilt installeren, moet u de software eerst op één computer deactiveren. Kies Help > Deactiveren om het product te deactiveren.

Verwante informatie

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?