Release-opmerkingen | Adobe Premiere Rush

Nuttige bronnen over Adobe Premiere Rush.

Premiere Rush is een geheel nieuwe app voor mobiel (iOS, Android) en desktop (macOS, Windows) waarmee u video's van professionele kwaliteit kunt maken en publiceren, met kleur, audio en bewegende beelden, waar u ook bent.

Laatste versie

Deze versie van de aanvullende informatie is voor de release van april 2021 (versie 1.5.58). Premiere Rush op desktop wordt nu ondersteund op Apple Silicon M1-computers Deze release bevat ook verbeteringen van Premiere Rush op iOS (verbeteringen van tijdlijn en resetten) en Android (verbeteringen van resetten) Zie voor meer informatie:

Systeemvereisten

Zie de systeemvereisten voor Adobe Premiere Rush.

Online bronnen

Klantenondersteuning

Voor hulp bij gebruik, verkoop, registratie en probleemoplossing voor het product gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Opmerking:

Adobe Creative Cloud-services worden momenteel niet ondersteund in versie 1.0 van Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Rush niet beschikbaar in deze regio.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren om dit product te gebruiken. Ga naar www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie. Dit product werkt niet zonder verplichte activering en registratie via internet. Telefonische activering is niet beschikbaar. Zie www.adobe.com/go/activation_nl voor meer informatie.

Met de Adobe-licentie voor één gebruiker kunt u één productlicentie op twee computers installeren (bijvoorbeeld één kantoorcomputer en één thuiscomputer), op voorwaarde dat de software door dezelfde persoon wordt gebruikt en niet gelijktijdig op beide computers.

Let op: Als u het product op een derde computer wilt installeren, moet u eerst de software op één computer deactiveren. Kies Help > Deactiveren om het product te deactiveren.

Verwante informatie

Adobe-logo

Aanmelden bij je account