Ondersteunde Creative Cloud-toepassingen

U kunt Adobe Stock starten via het scherm Creative Cloud Libraries in de onderstaande toepassingen:

  • Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Premiere Pro CC
  • After Effects CC

U kunt echter Adobe Stock-inhoud alleen in Creative Cloud-toepassingen gebruiken waarin u een foto, illustratie of afbeelding kunt plaatsen.

Ondersteunde bestandsindelingen

  • JPEG
  • AI
  • EPS
  • SVG

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid