Je Adobe ID maken of bijwerken

Lees hoe je een Adobe ID maakt en wijzigt en hoe je meerdere Adobe ID's beheert.

Wat is een Adobe ID?

Je Adobe ID is je e-mailadres. Gebruik altijd dezelfde Adobe ID om te zorgen dat al je Adobe-lidmaatschappen en -producten aan één account worden gekoppeld. Een Adobe ID is essentieel voor een veilig en persoonlijk gebruik van Adobe-apps en -services en is vereist wanneer je Adobe-producten wilt aanschaffen.

Je Adobe ID maken of bijwerken

1. Ga naar https://account.adobe.com en selecteer Een account maken.

Een nieuw Adobe-account maken

2. Geef de gevraagde gegevens op in het scherm Een account maken. Selecteer daarna Een account maken.

Opmerking:

Het e-mailadres dat je invoert, wordt je Adobe ID, dus gebruik een adres dat je vaak gebruikt en dat je kunt onthouden.

Gegevens invoeren om een Adobe-account te maken

Je ontvangt een e-mail van Adobe met een koppeling om je e-mailadres te verifiëren. Het kan zijn dat het even duurt voordat je de e-mail ontvangt.

Je kunt het e-mailadres dat aan je Adobe ID is gekoppeld, wijzigen als je een onjuist e-mailadres hebt ingevoerd of als je een nieuw primair e-mailadres wilt gebruiken.

1. Selecteer in het gedeelte Accountgegevens en toegang de optie Wijzigen naast Primair e-mailadres.

Klik op 'Wijzigen' naast Primair e-mailadres (Adobe ID)

2. Bevestig het nieuwe primaire e-mailadres in dat je aan je Adobe ID wilt koppelen.

Adobe stuurt je een e-mail om de wijziging te verifiëren. Als je de e-mail niet hebt ontvangen, raadpleeg je Ik heb een verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Meerdere Adobe ID's beheren

Zorg dat je altijd dezelfde Adobe ID (e-mailadres) gebruikt wanneer je een nieuw lidmaatschap of een nieuwe service van Adobe aanschaft.

Neem contact met ons op als je denkt dat je meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen of als je niet zeker weet welk e-mailadres aan je lidmaatschap of een aangeschaft product is gekoppeld.

Je kunt ook een Adobe ID verwijderen.

Opmerking:

Zelfs als je geen actief lidmaatschap hebt, moet je, voordat je we je ID verwijderen, eraan denken dat je Adobe ID je toegang geeft tot de voordelen van een gratis lidmaatschap en altijd opnieuw kan worden geactiveerd.

Het primaire e-mailadres van je teamaccount wijzigen

Als je deel uitmaakt van een Adobe-teamaccount (geen individuele Adobe-klant bent) en het primaire e-mailadres van je account wilt wijzigen, neem je contact op met je Adobe-beheerder om te vragen of deze de licentie aan een ander e-mailadres wil toewijzen.