Je Adobe ID is gewoonlijk het unieke e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je je lidmaatschap startte of voor het eerst een Adobe-app of -service kocht.

Voordat je begint: welke accountpagina zie je?

icon

We zijn druk geweest!

We werken er hard aan om je ervaring te verbeteren. Daarom zijn we bezig over te stappen op een accountpagina met een nieuw ontwerp. Om je naar de juiste inhoud te kunnen leiden, moeten we daarom eerst weten welke accountpagina je ziet.

1. Meld je aan bij je Adobe-account (gebruik het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je account instelde).

2. Klik hieronder op de pagina die overeenkomt met jouw accountpagina om naar de juiste instructies te gaan.

Een Adobe ID is essentieel voor een veilig en persoonlijk gebruik van Adobe-apps en -services en is vereist wanneer je Creative Cloud-producten wilt aanschaffen.

Je gratis Adobe ID maken

1. Ga naar Adobe-accounts en klik op Een Adobe ID aanvragen.

2. Volg de instructies en voer een geldig e-mailadres in. Het adres dat je invoert, wordt je Adobe ID, dus gebruik een adres dat je kunt onthouden. Klik vervolgens op Registreren.

Je kunt je nu op elk moment bij je account aanmelden via de navigatiebalk op pagina's op Adobe.com.

3. Je meld je aan bij je account door te gaan naar www.adobe.com/nl en te klikken op Aanmelden. Op de meeste pagina's bevindt de aanmeldingskoppeling zich in de navigatiebalk bovenaan.

Je Adobe ID wijzigen

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk op het tabblad Account.

3. Voer in het gedeelte Adobe ID een nieuw e-mailadres in dat je aan je Adobe ID wilt koppelen. Klik op Opslaan.

Adobe stuurt je een e-mail om de wijziging te verifiëren. Als je de e-mail niet hebt ontvangen, raadpleeg je Ik heb een verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Meerdere Adobe ID's beheren

Zorg dat je altijd dezelfde Adobe ID (e-mailadres) gebruikt wanneer je een nieuw lidmaatschap, product of service van Adobe aanschaft.

Neem contact met ons op als je denkt dat je meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen, als je niet zeker weet welk e-mailadres aan je lidmaatschap of een aangeschaft product is gekoppeld of als je een Adobe ID wilt verwijderen.

Denk er echter aan, voordat we je ID verwijderen en zelfs als je geen actief lidmaatschap hebt, dat je Adobe ID je toegang geeft tot de voordelen van een gratis lidmaatschap en altijd opnieuw kan worden geactiveerd.