Tips voor het oplossen van problemen en help

Vanaf mei 2013 wordt Fireworks niet meer actief ontwikkeld door Adobe. U kunt nog wel een oudere versie installeren. Zie voor meer informatie Waarom is Adobe gestopt met het ontwikkelen van mijn app?.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Fireworks op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Lees hoe u zich aanmeldt bij uw Adobe-apps om deze te activeren.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populair gerelateerd forum