Problem med opdatering ved eksempelvisning, fotoet er forvrænget

Når der vises et billede i Camera Raw, er eksempelvisningen forvrænget og/eller billedet vises i blokke.

Løsning

Dette problem opstod i version 372.54 af nVidia-grafikdriveren. Du kan annullere opdateringen og ændre driveren til den tidligere version 368.81 for at undgå dette problem. Sådan annulleres opdateringen af driveren:

1. Gå til Enhedshåndtering > Skærmkort
  2. Højreklik på nVidia, og vælg Egenskaber
  3. Vælg Annuller opdateringen af driveren