Denne artikel omhandler kendte kompatibilitetsproblemer du kan støde på i forbindelse med brug af Illustrator CC på macOS 10.14 (Mojave).

Mørk temaindstilling af macOS anvendes ikke ved fil input/output dialoger

Når du aktiverer det mørke tema på macOS ved hjælp af Systemindstillinger > Generelt, temaet anvendes ikke i Illustrator Fil menu dialoger, der udfører input- og outputoperationer. I stedet vises disse dialoger i det lyse tema.

Filen input- og outputdialog kan åbnes med følgende menuvalg:

• Fil > Åben
  • Fil > Eksporter
  • Alle Filer > Gem Valg
  • Fil > Placer

GPU Sniffer- og sikkerhedsinstillingsprogram placeres seperat i Dock

Når du opstarter Illustrator, placeres alle programmer der er åbne i baggrunden i Dock, såsom GPU Sniffer og Sikkerhedsindstillingen, sammen med Illustrator. macOS betragter dem som et individuelt program og viser seperate ikoner for dem i Dock.

Følg i stedet nedenstående trin:

1. Gå til Systemindstillinger > Dock.
  2. Fravælg vis seneste programmer i Dock i afkrydsningsfeltet.