Du kan sørge for, at computeren har de nyeste skærmkortdrivere, ved at følge disse to trin:

1. Identificer producenten af GPU-kortets chipsæt
  2. Opdater enhedsdriverne til GPU-kort

Identificer producenten af GPU-kortets chipsæt

1. Åbn Illustrator.

2. Åbn panelet Indstillinger (Ctrl + K eller menuen Rediger > Indstillinger).

3. Producenten er angivet i afsnittet med GPU-oplysninger på fanen GPU-ydeevne.

4. Følg nedenstående procedure for at opdatere enheddriveren fra den pågældende producent

Opdater enhedsdrivere til skærmkort

Vigtigt: Denne procedure hjælper dig med at opdatere enheddriverne til det anvendte skærmkort. Hvis der i computeren er installeret flere GPU-kort fra forskellige producenter, skal du opdatere hvert enkelt kort i computeren.

• Hvis du anvender et GPU-kort baseret på Intels chipsætarkitektur, har producenten muligvis ikke de nyeste drivere endnu.

Du kan finde de nyeste drivere ved at følge vejledningen på denne side: http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-033916.htm.

1. Du kan hente den zip-fil, der passer til computerens konfiguration, på:
  2. Hold tasterne Windows og X nede samtidig, og vælg Enhedshåndtering.
  3. Hvis du bliver bedt om det i dialogboksen Kontrol af brugerkonti, skal du angive de nødvendige rettigheder for at fortsætte.
  4. Udvid afsnittet Skærmkort i konsollen Enhedshåndtering.
  5. Højreklik på noden med grafikkort fra Intel, og vælg Opdater driversoftware.
  6. Du skal vælge muligheden, hvor der søges på computeren efter den nødvendige driversoftware.
  7. Klik på Har disk, og vælg det bibliotek, som indeholder den .zip-fil, du hentede i trin 1.
  8. I .zip-filen skal du finde mappen Grafikkort og åbne den.
  9. Klik på Næste. Når du klikker på Næste, starter installationen af driveren.
  10. Du skal genstarte computeren, hvis du bliver bedt om det.

1. Gå ind på siden: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us.
  2. Hent og installer de nyeste drivere til GPU-kortet.

1. Hvis du bruger en Windows-computer, skal du trykke på Windows + R.
  2. Indtast devmgmt.msc, og tryk på Enter.
  3. I konsollen Enhedshåndtering skal du udvide noden Skærmkort.
  4. Højreklik på det GPU-kort, hvis drivere du ønsker at opdatere, og vælg Opdater driversoftware.
  5. Følg vejledningen til opdatering af driversoftwaren, og luk derefter konsollen Enhedshåndtering.

Bemærk:

Hvis der er installeret flere AMD-/ATI-baserede GPU-kort, skal de også opdateres.