Problemer

Udvidelser og tilføjelsesprogrammer bliver ikke vist i Photoshop CC 2014.

Opdater Extension Manager

Du skal opdatere Extensions Manager til version 7.2 eller nyere for at få vist udvidelser og tilføjelsesprogrammer i Photoshop CC. Du kan opdatere Extensions Manager via fanen Programmer i Creative Cloud-programmet på computeren.

Vent på, at Extensions Manager eller tilføjelsesprogrammer bliver vist

Når du åbner Extensions Manager eller vælger Gennemse tilføjelsesprogrammer, er der en kort forventet forsinkelse, inden udvidelserne eller tilføjelsesprogrammerne bliver vist.

Ikke alle udvidelser og tilføjelsesprogrammer er tilgængelige i Photoshop CC

I Photoshop CC kan der kun bruges udvidelser og tilføjelsesprogrammer, der er skrevet med HTML5. I tidligere versioner af Photoshop blev der brugt udvidelser, der var skrevet med Flash, men disse udvidelser understøttes ikke længere i Photoshop CC. Udvidelser og tilføjelsesprogrammer er ikke tilgængelige i Photoshop CC , før de er omskrevet i HTML5.

Hvis du kan hente og bruge Kuler, kan du bruge tilføjelsesfunktionen.

Hvis du har problemer med at installere Kuler, kan du bruge denne fremgangsmåde:

1. I Photoshop CC skal du vælge Hjælp > Administrer udvidelser
  2. I Mac OS skal du vælge menuen Extensions Manager > Om Extensions Manager. I Windows skal du vælge Hjælp > Om Extensions Manager. Notér versionen. Hvis den er tidligere end 7.2, skal du lukke Extensions Manager og opdatere den via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hold den opdaterede Extensions Manager åben.
  3. Hent tilføjelsesprogrammet Kuler ved at vælge Hjælp > Gennemse tilføjelsesprogrammer i Photoshop.
  4. Nederst på den side, der bliver vist, når du har hentet tilføjelsesprogrammet Kuler, skal du vælge linket Hent/installer tilføjelsesprogrammet på en anden måde.
  5. Klik på knappen Hent tilføjelsesprogram.
  6. Standardplaceringen for overførslen er mappen Overførsler. Gå til den mappe.
  7. Klik på Installer i Extensions Manager.
  8. Find den hentede Kuler-fil i den viste navigationsdialogboks, og vælg at installere den. Følg vejledningen på skærmen.
  9. Vælg Vindue > Udvidelser i Photoshop, når udvidelsen er indlæst. Genstart Photoshop, hvis menuen Udvidelser er nedtonet eller ikke bliver vist.