Hent købte apps, tidligere versioner af apps samt gratis prøveversioner. Du kan også finde apps, der allerede er installeret.

Find et link til filoverførsel

Der er tre måder at overføre filer på via Adobe.com:

• Aktuelle versioner af apps til køb
  • Overførsler af prøveversioner
  • Ældre versioner af apps købt via elektronisk softwareoverførsel (ESD)

Hvis du logger på din Adobe ID-konto, kan du hente apps, som du har købt via Adobes onlinebutik, eller hente ældre versioner af apps. På din Adobe-konto kan du se en oversigt over dine ESD-køb i Adobe Store.

Bemærk:

Vigtigt: Hvis du har købt en ældre version af et Adobe-softwareprodukt på disk, kan du ikke hente appen på Adobe.com.

1. Du kan få adgang til din Adobe ID-konto online og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på fanen Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

3. Klik på Ordreoversigt i venstre rude.

4. Klik på ordrenummeret til den app, sagen drejer sig om, under Ordreoversigt.

5. Find den app, du ønsker at downloade, under Produkter på siden med ordrerne, og klik på Downloads og serienumre.

Find apps, du har overført

Når du henter en app via Adobe.com, skal du vælge en placering, hvor softwaren skal gemmes. Hvis du ikke kan huske, hvor du gemte filerne, kan du prøve følgende løsninger.

Bemærk:

Hvis du hentede en app via Internet Explorer 7 i Windows Vista, er filen muligvis blevet virtualiseret. Se afsnittet Jeg kan ikke finde eller starte installationsprogrammet.

Kontrollér, hvor browseren gemmer hentede filer

Kontroller det sted, hvor browseren automatisk gemmer overførte filer:

• Internet Explorer (Windows): C:\...[brugernavn]\Dokumenter\Overførsler eller C:\...[brugernavn]\Overførsler
  • Firefox: Vælg Firefox > Indstillinger (Mac OS) eller Værktøjer > Indstillinger (Windows). Kig i overførsler under fanen Generelt. Placeringen af hentede filer vises i indstillingen Gem filer i.
  • Safari (Mac OS): Vælg Safari > Indstillinger. Placeringen af hentede filer vises på fanen Generelt under Gem overførte filer i.
  • Google Chrome: Vælg Indstillinger > Avanceret. Du kan finde indstillingen for placering af hentede filer under Downloads.

Kontroller vinduet med overførsler (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox og Safari holder styr på filernes overførselsstatus. Hvis filoverførslen blev styret af Firefox eller Safari (og ikke Akamai Download Manager), kan du måske finde filerne i vinduet med overførsler:

• Firefox: Vælg Funktioner > Overførsler, eller tryk på Ctrl+J (Windows) eller Kommando+J (Mac OS). Højreklik (Windows) eller Ctrl-klik (Mac OS) på den overførte fil, og vælg Åbn overførselsmappen (Windows) eller Vis i Finder (Mac OS).
  • Safari (Mac OS): Vælg Vindue > Overførsler, eller tryk på Alternativ+Kommando+L. Ctrl-klik på den overførte fil, og vælg Vis i Finder.
  • Google Chrome: Vælg Indstillinger > Downloads, eller tryk på Ctrl+J. Klik på linket Vis i mappe under den fil, du har downloadet.

Søg på harddisken

Søg efter de overførte filer på harddisken vha. et af følgende kriterier:

• Søg efter filer, der blev ændret den dag, du foretog overførslen.
  • Hvis du overførte et CS5-program, skal du søge efter filer, der indeholder CS5. I Windows kan du bruge jokertegn, dvs. du kan søge efter *CS5*.

Bemærk:

Hvis du har brug for hjælp til at bruge søgefunktionen, skal du kigge i hjælpefilerne til operativsystemet.

Brug Akamai Download Manager-logfilen

Hvis du brugte Akamai Download Manager i Firefox eller Safari til at overføre filerne, gemmes oplysninger om overførslen, herunder placeringen, i Akamai Download Managers logfil. Du kan se, hvordan du bruger logfilen til at finde den hentede fil, i nedenstående vejledning for browseren og operativsystemet.

Firefox i Windows

1. Åbn %USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueue i et tekstredigeringsprogram som f.eks. Notepad.

2. Øverst i logfilen står der følgende: ;LAST_TARGET_FOLDER=[diskplacering]. F.eks. viser denne linje, at filen blev gemt på skrivebordet:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Dokumenter og indstillinger\[brugernavn]\skrivebord\

Firefox eller Safari i Mac OS

1. Åbn Terminal, og skriv følgende kommando:grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. I Terminal-vinduet kan du se, hvor filen blev gemt. F.eks. viser denne linje, at filen blev gemt på skrivebordet:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue ;LAST_TARGET_FOLDER=/Brugere/[brugernavn]/skrivebord %

Find downloads af Adobe-produkter købt hos en forhandler

Hvis du har købt et Adobe-produkt gennem en detailhandel, såsom BestBuy eller Amazon.com, og ikke længere har installationsmediet, kan du måske hente softwaren på siden Andre downloads på Adobe.com

Har du stadig brug for hjælp?