Indhold
Hvis du oplever problemer, når du forsøger at downloade og installere Adobe Acrobat Reader, kan du prøve disse løsningsforslag i den viste rækkefølge.
På denne side

Installation af Acrobat Reader på computeren foregår i to trin:

1. Download installationsprogrammet til Acrobat Reader.

2. Kør installationsprogrammet for at installere Acrobat Reader. Sørg for at have tilstrækkelig tid til at fuldføre trinene.

Browseren skal være indstillet til brug af JavaScript. Hvis du ikke ved, hvordan man vælger denne browserindstilling, kan du læse "Sørg for, at JavaScript er aktiveret" i enten: Windows eller Mac OS.

Din antivirussoftware identificerer muligvis installationsprogrammet til Acrobat Reader som malware. De falske rapporter omfatter "TrojWare.Win32.Trojan.Agent.Gen," "Trojan/JmGeneric.bcy," og "Suspicious." Brugerne har også rapporteret om fejl som "Kunne ikke initialisere", og om at installationsprogrammet bliver sat i karantæne.

Forhandlere af antivirussoftware og tjenesteudbydere arbejder på opdateringer af softwaren, så installationsprogrammet til Adobe Reader anerkendes som uskadeligt. Sørg for, at antivirussoftwaren er opdateret.

Visse indstillinger på computeren, f.eks. sikkerhedsindstillinger eller browsercookies, kan forhindre, at installationsprogrammet til Acrobat Reader downloades. Den nemmeste måde at løse problemer med mislykkede overførsler på er ofte at prøve at downloade programmet igen vha. anden browser. Prøv en af følgende browsere, som du ikke allerede bruger:

• Mozilla Firefox
    • Microsoft Internet Explorer
    • Apple Safari
    • Google Chrome

Hvis du ikke kan se et bekræftelsesvindue, hvor der står, at Acrobat Reader er blevet downloadet og installeret, skal du se efter, om browseren har åbnet et downloadvindue. Visse browsere er indstillet til at åbne et separat vindue for overførsler, men det er muligt, at andre åbne programmer eller vinduer skjuler overførselsvinduet. Hvis du finder overførselsvinduet, skal du dobbeltklikke på .exe-filen til Reader for at fortsætte overførslen og installationen. (I Firefox på Mac OS skal du dobbeltklikke på .dmg-filen.)

Hvis du stadig har problemer med at hente Acrobat Reader, kan du prøve at bruge dette direkte link til download. Vælg operativsystem, sprog og version, og klik dernæst på Download nu. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre overførslen.

Hvis systemet fryser, eller der vises en fejlmeddelelse, tyder det på et specifikt problem med computeren eller installationsprocessen. Se løsningen for fejlen i tabellen nedenfor for at foretage yderligere fejlfinding.

Symptom eller fejl
    Løsning
    • Fejl med "Overførsel af Metafil mislykkedes"
    • Fejl med "Handlingsliste ikke fundet"
    • Meddelelse med "Modtager installation...", men der sker intet i flere minutter.

"Overførsel af Metafil mislykkedes", "Handlingsliste blev ikke fundet", "Modtager installation..." | Reader

• Reader kunne ikke downloades fra Adobe-webstedet.
    • Installationsfilen til Reader kunne ikke åbnes.
    • "Udpakningen mislykkedes af ukendte årsager. Programmet er lukket uden at blive installeret...." Denne fejl kan opstå, når du har hentet Reader, eller hvis du henter installationsfilen og dobbeltklikker på den for at starte installationen.

Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader | Windows
    Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader | Mac OS

Installationen starter, men en fastfrosset markør, skærm eller fejlmeddelelse afbryder installationen.

Installationen blev afbrudt | Acrobat 9, Reader 9

(Kun Windows)
    Fejl 1402: Nøglen kunne ikke åbnes [nøgles navn]
    Fejl 1406: Værdimapper til nøgle kunne ikke skrives [nøgles navn]

Fejl 1402 | Fejl 1406 | Acrobat, Reader

(Kun Windows)
    Fejl 1606: Utilgængelig netværksplacering \Startup

Fejl 1606

(Kun Windows)
    Fejl 1635: Denne rettelsespakke kunne ikke åbnes

Fejl 1635 | Acrobat 8, Reader 8

Hvis fejlen ikke er angivet i tabellen, skal du indtaste fejlen i søgefeltet på siden og trykke på Enter eller Retur.

Til toppen