Er der problemer ved download og installation af Adobe Acrobat Reader? Prøv disse løsningsforslag i den viste rækkefølge.

Udfør installationen i to trin

Installation af Acrobat Reader på computeren foregår i to trin.

1. Hvis du ser nedenstående side, skal du klikke på Installer nu for at downloade den nyeste version af Reader.

Installation af Acrobat Reader
  2. Kør installationsprogrammet for at installere Acrobat Reader. Sørg for at have tilstrækkelig tid til at fuldføre trinene. Du kan finde detaljerede anvisninger under:

Bemærk:

Hvis du ikke kan se et bekræftelsesvindue, hvor der står, at Acrobat Reader er blevet downloadet og installeret, skal du se efter, om browseren har åbnet et downloadvindue. Visse browsere er indstillet til at åbne et separat vindue for overførsler, men det er muligt, at andre åbne programmer eller vinduer skjuler overførselsvinduet. Hvis du finder overførselsvinduet, skal du dobbeltklikke på .exe-filen til Reader for at fortsætte overførslen og installationen. (På Mac OS skal du dobbeltklikke på .dmg-filen.)

Aktivér JavaScript i browseren

Browseren skal være indstillet til brug af JavaScript. Hvis du ikke ved, hvordan man vælger denne browserindstilling, kan du læse "Sørg for, at JavaScript er aktiveret" i enten: Windows eller Mac OS.

Søg efter opdateringer til antivirus-programmet

Din antivirussoftware identificerer muligvis installationsprogrammet til Acrobat Reader som malware. De falske rapporter omfatter "TrojWare.Win32.Trojan.Agent.Gen," "Trojan/JmGeneric.bcy," og "Suspicious." Brugerne har også rapporteret om fejl som "Kunne ikke initialisere", og om at installationsprogrammet bliver sat i karantæne.

Forhandlere af antivirussoftware og tjenesteudbydere arbejder på opdateringer af softwaren, så installationsprogrammet til Adobe Reader anerkendes som uskadeligt. Sørg for, at antivirussoftwaren er opdateret.

Brug en anden webbrowser

Visse indstillinger på computeren, f.eks. sikkerhedsindstillinger eller browsercookies, kan forhindre, at installationsprogrammet til Acrobat Reader downloades. Den nemmeste måde at løse problemer med mislykkede overførsler på er ofte at prøve at downloade programmet igen vha. anden browser. Prøv en af følgende browsere, som du ikke allerede bruger:

• Mozilla Firefox
  • Microsoft Internet Explorer
  • Apple Safari
  • Google Chrome

Prøv et andet link til filoverførsel

Hvis du stadig har problemer med at hente Acrobat Reader, kan du prøve at bruge dette direkte link til download. Vælg operativsystem, sprog og version, og klik derefter på Hent nu. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre overførslen.

Kontroller, at din internetforbindelse er stabil

En ustabil internetforbindelse kan forhindre, at du kan downloade fra andre websteder. Prøv at hente en fil fra et andet websted som f.eks. www.microsoft.com, www.apple.com eller www.mozilla.com. Hvis problemet stadig forekommer, bedes du kontakte din netværksadministrator, hjælp- og supportmuligheder eller din internetudbyder (ISP). Få flere oplysninger i Løs problemet med en ustabil internetforbindelse til Adobes websted eller FTP-websted.

Prøv at downloade filen igen, når du har etableret en stabil internetforbindelse. Hvis det oprindelige forsøg på at hente filen blev afbrudt, skal du genstarte overførselsprocessen inden for den webbrowser, du bruger.

Bemærk:

Hvis aktivitetesmængden er stor, kan det påvirke internetforbindelsen. Du kan få en bedre resultat, hvis du prøver at downloade filer, når der er mindre aktivitet (f.eks. sent om aftenen, tidligt om morgenen eller i weekenden).

Opdater driveren til grafikkortet (kun i Windows)

Skærmkortproducenter opdaterer ofte deres softwaredrivere. Hvis du ikke har opdateret skærmkortdriveren for nylig, skal du downloade en opdateret driver på producentens websted. (Du kan se skærmkortproducenten under kortets egenskaber i Enhedshåndtering)

Fejlkoder

Gennemgå opgaverne nedenfor, hvis en af følgende fejl opstår, når du prøver at oprette forbindelse til eller downloade fra Adobe-webstedet.

• Intet sker.
  • Download af en fil stopper for tidligt.
  • En af følgende fejl forekommer:
    • "Serveren har returneret udvidede oplysninger."
    • "En forbindelsesfejl har afbrudt overførslen. Kontroller dine internetindstillinger, og klik på Forsøg igen."
    • "Der kan ikke oprettes forbindelse til serveren, serveren blev ikke fundet.."

Hvis systemet fryser, eller der vises en fejlmeddelelse, tyder det på et specifikt problem med computeren eller installationsprocessen. Se løsningen for fejlen i tabellen nedenfor for at foretage yderligere fejlfinding.

Symptom eller fejl
Løsning
  • Fejl med "Overførsel af Metafil mislykkedes"
  • Fejl med "Handlingsliste ikke fundet"
  • Meddelelse med "Modtager installation...", men der sker intet i flere minutter.

"Overførsel af Metafil mislykkedes", "Handlingsliste blev ikke fundet", "Modtager installation..." | Reader

• Reader kunne ikke downloades fra Adobe-webstedet.
  • Installationsfilen til Reader kunne ikke åbnes.
  • "Udpakningen mislykkedes af ukendte årsager. Programmet er lukket uden at blive installeret...." Denne fejl kan opstå, når du har hentet Reader, eller hvis du henter installationsfilen og dobbeltklikker på den for at starte installationen.

Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader | Windows
Fejlfinding ved installation af Acrobat Reader | Mac OS

Installationen starter, men en fastfrosset markør, skærm eller fejlmeddelelse afbryder installationen.

Installationen blev afbrudt | Acrobat 9, Reader 9

(Kun Windows)
Fejl 1402: Nøglen kunne ikke åbnes [nøgles navn]
Fejl 1406: Værdimapper til nøgle kunne ikke skrives [nøgles navn]

Fejl 1402 | Fejl 1406 | Acrobat, Reader

(Kun Windows)
Fejl 1606: Utilgængelig netværksplacering Startup

Fejl 1606

(Kun Windows)
Fejl 1635: Denne rettelsespakke kunne ikke åbnes

Fejl 1635 | Acrobat 8, Reader 8

Har du stadig brug for hjælp?

Besøg foraene. Se, om andre brugere oplever tilsvarende problemer ved download og installation ved at besøge forummet Reader user-to-user eller Deployment & Installation på AcrobatUsers.com. Prøv at lægge dit problem ud på foraene til interaktiv fejlfinding. Når du skriver indlæg i forummer, skal du angive dit operativsystem og dit produkts versionsnummer.