PDF näyttää erilaiselta kuin sen lähdeasiakirja

Kun luot PDF-dokumentin Acrobat.com-sivustolla, tuloksena oleva PDF-tiedosto näyttää erilaiselta kuin alkuperäinen dokumentti.

Ratkaisu 1: vaihda lähdedokumentissa käyttämäsi kirjasin yleiseksi kirjasimeksi

Muunna sen jälkeen tiedosto uudelleen PDF-muotoon.

Ratkaisu 2: käytä Adobe Acrobatin työpöytäversiota

Adobe Acrobatin muunnosmoduuli käyttää kaikkia järjestelmääsi asennettuja kirjasimia.

Lisätietoja

Jos tallennat tiedoston johonkin muuhun tiedostomuotoon, sivuelementit saattavat muuttua, esimerkiksi kuvien sijoittelu, rivinvaihdot tai sivunvaihdot.

Jos lähdedokumentin kirjasin ei ole käytettävissä Acrobat.com-sivuston muunnospalvelimilla, kirjasin korvataan toisella.

Vaikka Acrobat.com-sivuston muunnospalvelimilla on useita kirjasimia, Adobe ei voi tarjota kaikkia markkinoilla olevia kirjasimia.

Jos yllä olevat ehdotukset eivät auta, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen käyttämällä verkkojuttelua osoitteessa https://helpx.adobe.com/fi/contact.html.