Haluamme auttaa sinua varmistamaan, että saat uusimmat ja parhaat työkalut, ja siksi Creative Cloud on nyt ainoa vaihtoehto Adobe Creative -ohjelmiston hankkimiseen. Lisätietoja on Adobe Creative Cloud -sivulla.

Useimmat Creative Cloud -jäsenten Creative Suite 6 (CS6) -kokeiluversiot voidaan muuntaa niin, että niiden tilaus sisältyy jäsenyyteen.

Myös sarjanumeron avulla asennetut CS6-sovellukset voidaan muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

CS6-kokeiluversioiden muuntaminen

Huomautus:

Haluatko muuntaa Acrobat-, Flash Builder-, Lightroom- tai Muse-kokeiluversion? Katso kohta Acrobat X-, Flash Builder 4.7-, Lightroom- tai Muse-ohjelman muuntaminen.

1. Käynnistä CS6-sovellus.

2. Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto.

Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto
  3. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja -salasanalla. Käytä samaa Adobe-tunnusta, jota käytit Creative Cloudiin liittymisen yhteydessä.

Huomautus:

Etkö tiedä Adobe-tunnustasi tai unohditko salasanasi? Lue artikkeli Adobe-tunnus | Sisäänkirjautuminen | Sähköposti-, salasana- ja tilitietojen muuttaminen.

Kirjaudu sisään
  4. Valitse Valmis.

Huomautus:

CC 2014 -sovelluksissa jäsenyys aktivoidaan, kun käynnistät sovelluksen seuraavan kerran.

Acrobat X-, Flash Builder 4.7-, Lightroom- tai Muse-ohjelman muuntaminen

Näiden sovellusten kokeiluversioita ei voi muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Sovellukset voi kuitenkin asentaa käyttämällä Creative Cloud -työpöytäsovellusta. Katso ohjeet kohdasta Sovellusten asentaminen ja päivittäminen.

Onko käytössäsi vanha Acrobat-, Flash Builder-, Lightroom- tai Muse-versio?

Creative Cloud -työpöytäsovellus ei tunnista näiden sovellusten vanhoja versioita.

Jos käytössäsi on sovelluksen kokeiluversio, poista sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen käyttämällä Creative Cloud -työpöytäsovellusta. Katso ohjeet kohdasta Sovellusten asentaminen ja päivittäminen.

Sarjanumeron avulla asennetun CS6-sovelluksen muuntaminen

Sarjanumeron avulla asennetun sovelluksen aktivointi on poistettava, ennen kuin sen voi muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

1. Käynnistä CS6-sovellus.

2. Valitse Ohje > Poista aktivointi ja poista sovelluksen aktivointi noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

3. Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen.

4. Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto.

Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto
  5. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja -salasanalla. Käytä samaa Adobe-tunnusta, jota käytit Creative Cloudiin liittymisen yhteydessä.

Huomautus:

Etkö tiedä Adobe-tunnustasi tai unohditko salasanasi? Lue artikkeli Adobe-tunnus | Sisäänkirjautuminen | Sähköposti-, salasana- ja tilitietojen muuttaminen.

Kirjaudu sisään
  6. Valitse Valmis.

Ongelmia?

Onko sinulla internet-yhteyteen, palomuuriin tai varmenteeseen liittyvä ongelma?

Nämä virheet johtuvat siitä, että sovellus ei saa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimiin. Katso Kirjautumis-, aktivointi- tai yhteysvirheet | CC, CS6, CS5.5.

Käynnistyykö muu kuin englanninkielinen sovelluksesi kokeilutilassa?

Tämä ongelma ilmenee, jos olet ostanut englanninkielisen Creative Cloud -jäsenyyden mutta Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa käytetään jotakin muuta kieltä. Katso Creative Cloud -tuotteet käynnistyvät kokeiluversiotilassa muissa kuin englanninkielisissä käyttöjärjestelmissä | CCM, CS6.

Pyydetäänkö sarjanumeroa?

Pyytääkö sovellus sarjanumeroa, kun käynnistät Creative Cloud -jäsenyydeksi muunnetun CS6-sovelluksen? Katso Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Palautuuko Creative Cloud -sovellus odottamatta kokeilutilaan?

Kun avaat sovelluksen Creative Cloud -jäsenyyteesi kuuluvan sovelluksen, saatko ilmoituksen, jonka mukaan käytössä on kokeiluversio? Katso Creative Cloud -sovellukset palautuvat odottamatta kokeilutilaan.