Creative Suite 6 -sovellusten siirtäminen Creative Cloud -jäsenyyteen

Siirrä näiden ohjeiden avulla Adobe Creative Suite 6 -sovellusten kokeiluversiot osaksi Adobe Creative Cloud -jäsenyyttäsi.

Huomautus:

Haluamme auttaa sinua varmistamaan, että saat uusimmat ja parhaat työkalut, ja siksi Creative Cloud on nyt ainoa vaihtoehto Adobe Creative -ohjelmiston hankkimiseen. Lisätietoja on Adobe Creative Cloud -sivulla.

Useimmat Creative Cloud -jäsenten Creative Suite 6 (CS6) -kokeiluversiot voidaan muuntaa niin, että niiden tilaus sisältyy jäsenyyteen.

Myös sarjanumeron avulla asennetut CS6-sovellukset voidaan muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Huomautus:

Haluatko muuntaa Acrobat-, Flash Builder-, Lightroom- tai Muse-kokeiluversion? Katso kohta Acrobat X-, Flash Builder 4.7-, Lightroom- tai Muse-ohjelman muuntaminen.

1. Käynnistä CS6-sovellus.

2. Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto.

3. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja -salasanalla. Käytä samaa Adobe-tunnusta, jota käytit Creative Cloudiin liittymisen yhteydessä.

Huomautus:

Etkö tiedä Adobe-tunnustasi tai unohditko salasanasi? Katso kohtaa Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

4. Valitse Valmis.

Huomautus:

CC 2014 -sovelluksissa jäsenyys aktivoidaan, kun käynnistät sovelluksen seuraavan kerran.

Näiden sovellusten kokeiluversioita ei voi muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Sovellukset voi kuitenkin asentaa käyttämällä Creative Cloud -tietokonesovellusta. Katso ohjeet kohdasta Sovellusten asentaminen ja päivittäminen.

Onko käytössäsi vanha Acrobat-, Flash Builder-, Lightroom- tai Muse-versio?

Creative Cloud -tietokonesovellus ei tunnista näiden sovellusten vanhoja versioita.

Jos käytössäsi on sovelluksen kokeiluversio, poista sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen käyttämällä Creative Cloud -tietokonesovellusta. Katso ohjeet kohdasta Sovellusten asentaminen ja päivittäminen.

Sarjanumeron avulla asennetun sovelluksen aktivointi on poistettava, ennen kuin sen voi muuntaa Creative Cloud -jäsenyydeksi.

1. Käynnistä CS6-sovellus.

2. Valitse Ohje > Poista aktivointi ja poista sovelluksen aktivointi noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

3. Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen.

4. Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto.

5. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksella (sähköpostiosoitteesi) ja -salasanalla. Käytä samaa Adobe-tunnusta, jota käytit Creative Cloudiin liittymisen yhteydessä.

Huomautus:

Etkö tiedä Adobe-tunnustasi tai unohditko salasanasi? Katso kohtaa Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

6. Valitse Valmis.

Ongelmia?

Nämä virheet johtuvat siitä, että sovellus ei saa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimiin. Katso artikkeli Yhteysongelmien ratkaiseminen

Tämä ongelma ilmenee, jos olet ostanut englanninkielisen Creative Cloud -jäsenyyden mutta Creative Cloud -tietokonesovelluksessa käytetään jotakin muuta kieltä. Katso Creative Cloud -tuotteet käynnistyvät kokeiluversiotilassa muissa kuin englanninkielisissä käyttöjärjestelmissä | CCM, CS6.

Pyytääkö sovellus sarjanumeroa, kun käynnistät Creative Cloud -jäsenyydeksi muunnetun CS6-sovelluksen? Katso Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Kun avaat sovelluksen Creative Cloud -jäsenyyteesi kuuluvan sovelluksen, saatko ilmoituksen, jonka mukaan käytössä on kokeiluversio? Katso Creative Cloud -sovellukset palautuvat odottamatta kokeilutilaan.