Creative Cloud -tuotteet käynnistyvät kokeiluversiona muissa kuin englanninkielisissä käyttöjärjestelmissä

Ongelma: Muun kuin englanninkielinen Creative Cloud -sovellus käynnistyy kokeiluversiona.

Olet hankkinut Adobe Creative Cloud -jäsenyyden, ja kun Creative Cloud -sovellus käynnistetään muulla kuin englannin kielellä, se käynnistyy kokeilutilassa. Tällä sivulla on ratkaisu tähän ongelmaan.

Ratkaisu

Adobe Creative Cloud -tietokonesovellus ottaa oletusarvoisesti käyttöön käyttöjärjestelmän kielen. Voit vaihtaa sovelluksen kieleksi englannin toimimalla seuraavasti:

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Tili-kuvake Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Näyttääkö näyttösi erilaiselta? Katso Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisemman version ohjeet

3. Valitse Sovellukset-välilehdestä Asennuksen oletuskieli ‑asetukseksi englanti (kansainvälinen) ja valitse sitten Valmis.

Asennuksen oletuskieli Creative Cloud -tietokonesovelluksessa

Jatkuvatko ongelmat?

Jos yllä esitetyt ratkaisut eivät toimi, kokeile artikkelissa Ostetut Creative Cloud -sovellukset näkyvät kokeiluversioina annettuja ohjeita.

Lisätietoja

Tämä ongelma ilmenee vain siinä tapauksessa, että olet ostanut ainoastaan englanninkielisen jäsenyyden, mutta Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksessa käytetään jotakin muuta kieltä.

Kun Adobe Creative Cloud asennetaan, se ottaa oletusarvoisesti käyttöön käyttöjärjestelmän kielen. Jos oletuskieliasetuksesi on saksa, Adobe Creative Cloud määrittää saksan myös Creative Cloud -sovellusten kieleksi.

Lisätietoja Creative Cloud -jäsenyyden tarkistamisesta on oman maasi Adobe Storessa. Valitse Omat tilaukset, Ostoksesi tai Tilisi.