Ongelma: Muu kuin englanninkielinen CC-sovellus käynnistyy kokeiluversiona.

Olet hankkinut Adobe Creative Cloud -jäsenyyden, ja kun CC-sovellus käynnistetään muulla kuin englannin kielellä, se käynnistyy kokeilutilassa. Tällä sivulla on ratkaisu tähän ongelmaan.

Ratkaisu

Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus ottaa oletusarvoisesti käyttöön käyttöjärjestelmän kielen. Voit vaihtaa sovelluksen kieleksi englannin toimimalla seuraavasti:

1. Käynnistä Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus:
    Windows
    : valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    Mac OS X:
    Adobe Creative Cloud -sovelluksen alias on Ohjelmat-kansiossa.
  2. Napsauta hammasrataskuvaketta ja valitse Oletusarvot.
  3. Valitse Oletusarvot-valintaikkunasta Sovellukset.
  4. Valitse sovelluskielten luettelosta Englanti (kansainvälinen).

Lisätietoja

Tämä ongelma ilmenee vain siinä tapauksessa, että olet ostanut ainoastaan englanninkielisen jäsenyyden, mutta Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa käytetään jotakin muuta kieltä.

Kun Adobe Creative Cloud asennetaan, se ottaa oletusarvoisesti käyttöön käyttöjärjestelmän kielen.Jos oletuskieliasetuksesi on saksa, Adobe Creative Cloud määrittää saksan myös Creative Cloud -sovellusten kieleksi.

Lisätietoja Creative Cloud -jäsenyyden tarkistamisesta on oman maasi Adobe Storessa.  Valitse Omat tilaukset, Ostoksesi tai Tilisi.