Ongelma: Virhe A12E5 Creative Cloud -tuotteita asennettaessa

Kun asennat Creative Cloud -tuotteita tai päivität Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, saat ilmoituksen virheestä A12E5.

Virhe ilmenee asennusprosessin lataus- ja purkuvaiheen aikana.

Ratkaisu 1

Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus kokonaan ja asenna sitten sovellus uudelleen.

1. Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus käyttämällä asennuksen poisto-ohjelmaa, jonka voi käynnistää seuraavista asiakirjoista:

2. Kirjaudu pyydettäessä Adobe ID -tunnuksellasi.

3. Valitse Latauskeskus.

4. Etsi Adobe Creative Cloud ja valitse Lataa.

5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 2

1. Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus.
    • Windows
    1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.
    2. Kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot.
    3. Valitse Adobe Creative Cloud ja valitse Poista asennus.
    4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    • Mac OS
    1. Siirry Finder-ikkunassa kohtaan /Sovellukset/Lisäohjelmat/Adobe-asennusohjelmat ja kaksoisosoita Adobe Creative Cloud.
    2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Poista OOBE-kansio.
    • Windows, 32-bittinen
    1. Siirry Resurssienhallinnassa sijaintiin \Program Files\Common Files\Adobe\.
    2. Nimeä OOBE-kansio uudelleen muotoon OOBE_old.
    • Windows, 64-bittinen
    1. Siirry Resurssienhallinnassa sijaintiin \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\.
    2. Nimeä OOBE-kansio uudelleen muotoon OOBE_old.
    • Mac OS (Tärkeää: Suorita nämä vaiheet järjestelmän Kirjasto-kansiossa. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan salasanasi.)
    1. Siirry Finderissa /Kirjasto/Application Support/Adobe -kansioon/.
    2. Nimeä OOBE-kansio uudelleen muotoon OOBE_old.
  3. Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.
    1. Siirry selaimessa Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataussivulle
    2. Kirjaudu pyydettäessä sisään.
    3. Valitse Latauskeskus.
    4. Valitse Adobe Creative Cloudin kohdalta Lataa.
    5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.