Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen Creative Cloud -tuotteiden ohjeisiin.

Tukeeko päivitetty Creative Cloud -tuotteeni Adoben yhteisötuki-sovellusta?

Adoben yhteisötuki-sovellus (Adobe Help Manager) ei ole enää saatavilla eikä sitä ole asennettu Creative Cloud -tuotteeseesi (CC). CC-tuotteesi ohje on saatavilla verkossa selaimen kautta tai voit ladata sen koneellesi PDF-muodossa.

Pääset tuotteen ohjeisiin Adoben verkkosivustolta. Jos haluat tietoa tuotteen PDF-muotoisen ohjeen lataamisesta, katso Adobe-tuotteiden offline-ohjeen käyttäminen.

Voinko katsella tuotteen ohjetta kun minulla ei ole verkkoyhteyttä?

Voit katsella tuotteesi ohjetta ilman verkkoyhteyttä lataamalla tuotteen PDF-muotoisen ohjeen. Jos haluat lisätietoa, katsoAdobe-tuotteiden offline-ohjeen käyttäminen.

Pääsenkö katsomaan PDF-muotoista ohjetta valitsemalla ohjeen tuotteen kautta?

Voit määrittää Creative Cloud -tuotteesi avaamaan PDF-muotoisen ohjeen tietokoneellasi, kun valitset Ohje-valikon vaihtoehdon tai painat F1-näppäintä. Jos haluat lisätietoa, katso PDF-muotoisen ohjetiedoston käyttö Adobe-tuotteen kautta.

Mistä tiedän että PDF-muotoinen ohjeeni on ajan tasalla?

PDF-muotoinen ohje näyttää julkaisuvuoden ja -kuukauden. On kuitenkin tärkeää huomata, että PDF-muotoinen ohjetiedostoversio on julkaistu yhdessä tuotteesi kanssa. Se ei välttämättä ole ohjeen ajantasaisin versio. Adoben verkkosivustolla oleva tuoteohje on ajantasaisin versio. Sitä päivitetään ajoittain tuotteen ilmestymisen jälkeenkin.

Toimiiko tilannekohtainen ohje CC-tuotteessani?

Jos tilannekohtainen ohje on otettu tuotteellesi käyttöön, voit käyttää ohjeaihetta joka on liitetty johonkin käyttöliittymä-elementtiin (valintaikkuna, paneeli, editori), kun sinulla on verkkoyhteys. Riippuen käyttämästäsi toiminnosta voit käyttää tilannekohtaista ohjetta seuraavilla tavoilla:

• painamalla F1-painiketta (Win)
  • napsauttamalla Ohje-painiketta
  • napsauttamalla kysymysmerkki-symbolia

Aiheeseen liittyvä ohje avautuu verkkosivulla oletusselaimessasi.

Kuinka löydän CS6-ohjeen tuotteelleni?

Ohje aikaisemmille tuoteversioille on saatavilla PDF-tiedostoina Aikaisemmat versiot -ohjearkistosivulta. Pääset katsomaan ohjearkistosivuja tuotteen keskitetyltä ohjesivulta.

Jos esimerkiksi etsit CS6-ohjetta After Effects -sovellukselle, toimi seuraavasti:

1. Mene After Effects -sovelluksen keskitetylle ohjesivulle.
  2. Napsauta Ohje ja opastusohjelmat -osiossa Aikaisemmat versiot (PDF-muotoinen ohje) -linkkiä.
  3. Löydät CS6-version PDF-muotoisen ohjeen Arkisto-sivulta.

Seuraavasta löydät ohjearkistosivut suosituille Creative Cloud -tuotteille:

Näenkö Creative Cloud -tuotteen uudet ominaisuudet yhdeltä sivulta?

Artikkelissa Creative Cloud -tuotteiden uudet ominaisuudet kerrotaan Creative Cloud -tuotteiden uusista ominaisuuksista. Artikkelissa on myös linkkejä Uudet ominaisuudet -sivuille koskien muita Creative Cloud -tuotteita.

Miksi CC:n ohjeesta löytyy edelleen joitakin viittauksia CS6- tai CS5.5-versioihin?

Adobe tekee kaikkensa jotta ohjeen sisältö olisi aina ajan tasalla erottamatta sisältöä joka perustuu versioihin. Jos haluat tietoa viimeisimmästä julkaisusta, tuotteen Uudet ominaisuudet -artikkeli on paras lähde. Tämä artikkeli sisältää yhteenvedon uusista ja parannetuista ominaisuuksista sisältäen linkit artikkeleihin, joissa kerrotaan ominaisuuksista yksityiskohtaisesti.

Jos etsit käyttöohjeita jollekin tietylle vanhemmalle versiolle, voit katsoa Aikaisemmat versiot -ohjearkistosivulla olevaa PDF-tiedostoa. Löydät linkin tuotteesi ohjearkistosivulle taulukosta, joka on otsikon”Kuinka löydän CS6-ohjeen tuotteelleni?” alla.

Voinko antaa palautetta Ohje-sivuista?

Ehdottomasti. Arvostamme palautetta. Voit lisätä kommenttisi Ohje-sivuille jotka löytyvät Adoben verkkosivustolta. Voit myös keskustella palautteestasi Adoben keskustelupalstalla.