Kun internet-yhteys on muodostettu ja valitset Adobe-tuotteesta Ohjeen, verkkoselaimesi avaa Adoben verkkosivustolta tuotteesi ohjesivun.

Jos haluat tarkastella tuotteesi ohjetta silloin, kun internet-yhteyttä ei ole muodostettu, lataa Adobe-tuotteesi PDF-muotoinen ohjetiedosto tietokoneellesi.

Huomautus:

Voit myös määrittää tuotteesi avaamaan PDF-tiedoston tietokoneellasi, kun valitset ohjevalikon vaihtoehdon tai painat F1-näppäintä.

Tärkeää: PDF-muotoinen ohjetiedostoversio julkaistiin tuotteesi julkaisuaikaan. Se ei välttämättä ole ohjeen ajantasaisin versio. Adoben verkkosivustolla oleva tuoteohje on ajantasaisin versio. Sitä päivitetään ajoittain tuotteen ilmestymisen jälkeenkin.

Adobe-tuotteesi PDF-muotoisen ohjetiedoston lataaminen ja käyttäminen

1. Tarkista ennen PDF-muotoisen ohjetiedoston lataamista, että internet-yhteys on käytössä.

2. Adobe-tuotteesi PDF-ohjetiedosto (englanninkielinen) on seuraavassa taulukossa.

Jos haluat ladata muunkielisen PDF-ohjetiedoston, katso kohtaa PDF-muotoinen ohje muilla kielillä.

3. Ctrl-osoita (Mac OS) tai napsauta hiiren kakkospainikkeella (Windows) PDF-ohjetiedoston linkkiä.

Huomautus:

Jos haluat ladata PDF-muotoisen ohjeen tuotteen CS6-versiolle tai sitä vanhemmille versioille, katso kohta Aikaisemmat versiot.

4. Valitse vaihtoehto, jonka mukaan linkitetty tiedosto tallennetaan.

Huomautus:

Verkkoselaimesi mukaan tämä vaihtoehto saattaa olla esimerkiksi Tallenna linkki nimellä, Tallenna kohde nimellä tai Tallenna linkitetty tiedosto.

5. Lataa PDF-tiedosto haluamaasi tietokoneen sijaintiin verkkoselaimen ohjeiden mukaisesti.

6. PDF-ohjetiedoston tarkasteleminen Adobe® Reader® -ohjelmiston avulla.

Lataa Adobe Reader -ohjelmisto, jollei sitä ole vielä asennettu tietokoneelle.

PDF-muotoisen ohjetiedoston käyttö Adobe-tuotteen kautta

Voit myös määrittää tuotteesi avaamaan ladatun PDF-ohjetiedoston, kun valitset ohjevalikon vaihtoehdon tai painat F1-näppäintä.

Kopioi ladattu PDF-ohjetiedosto sopivaan tietokoneen sijaintiin käyttöjärjestelmäsi ja sen kieliversion mukaisesti.

Tärkeää: Älä muuta ladatun PDF-tiedoston oletusnimeä.

Englanninkielinen PDF-muotoinen ohje

Huomautus:

Jos kansiorakennetta Adobe\PDF\pdf ei ole valmiiksi Tiedostot- tai Julkiset tiedostot -kansiossa, luo tarvittavat kansiot ennen PDF-tiedoston kopioimista.

Creative Cloud-, Acrobat- ja Elements-tuotteet:

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\pdf\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\pdf\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/

Esimerkki: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6 -tuotteet:

Tärkeää: Jotta ohje toimisi Adobe-tuotteiden CS6-version kanssa, se on kopioitava CS6:n PDF-ohje-kansioon Adobe\PDF\pdf\cs6\.

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/cs6/

Esimerkki: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

Muunkieliset PDF-muotoiset ohjeet

Huomautus:

Jos kansiorakennetta Adobe\PDF\<locale>\pdf ei ole valmiiksi Tiedostot- tai Julkiset tiedostot -kansiossa, luo tarvittavat kansiot ennen PDF-tiedoston kopioimista.

Jos esimerkiksi lataat ranskankielisen ohjetiedoston, luo kansiorakenne Adobe\PDF\fr\pdf. Jos lataat saksankielisen ohjetiedoston, luo kansiorakenne Adobe\PDF\de\pdf.

Creative Cloud-, Acrobat- ja Elements-tuotteet:

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/<locale>/pdf/

Esimerkki: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/de/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6 -tuotteet:

Tärkeää: Jotta ohje toimisi Adobe-tuotteiden CS6-version kanssa, CS6:n oikean kieliversion PDF-ohje on kopioitava kansioon Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\.

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\<locale>pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/<locale>/pdf/cs6/

Esimerkki: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/de/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

PDF-tiedoston asentamisen jälkeen:

1. Katkaise Internet-yhteys.
  2. Sulje tuote ja käynnistä se uudelleen.
  3. Avaa tietokoneellesi tallennettu PDF-ohjetiedosto valitsemalla Ohje > [tuotteen nimi] -ohje tai paina F1 (Windows).

Huomautus:

Jos tietokoneella on internetyhteys, Ohjeen valitseminen tai F1-näppäimen painaminen avaa verkko-ohjeen, vaikka PDF-tiedosto olisikin asennettu tietokoneelle. Varmista, että PDF avataan offline-tilassa katkaisemalla ensin internetyhteys.