Vie PDF -toiminnolla voit muuntaa PDF-tiedostoja muokattaviksi Microsoft Word- tai Microsoft Excel -tiedostoiksi.

Adobe PDF Pack suorittaa optisen tekstintunnistuksen PDF-tiedostoihin, joissa on kuvia, vektoripiirroksia, piilotekstiä tai niiden yhdistelmiä. (Adobe PDF Pack suorittaa optisen tekstintunnistuksen esimerkiksi skannatuista dokumenteista luoduille PDF-tiedostoille.) Adobe PDF Pack suorittaa optisen tekstintunnistuksen myös tekstille, jota se ei voi tulkita siksi, että teksti on koodattu väärin lähdesovelluksessa.

Huomautus:

Optinen tekstintunnistus tarkoittaa tekstistä otettujen kuvien (skannatun tekstin) muuntamista muokattaviksi merkeiksi etsintää, korjaamista ja kopioimista varten.

PDF-tiedoston viennin vaiheet:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Adobe Document Cloudiin osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

2. Valitse Pika-aloitus-osiosta Vie PDF.

Valitse Vie PDF
  3. Valitse vietävä PDF-tiedosto jollakin seuraavista tavoista ja napsauta sitten Jatka:

• Valitse tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta.
    • Voit myös lisätä tiedostoja tietokoneesta tai vetää ja pudottaa tiedostot korostetulle alueelle.
    Valitse tiedosto Äskeiset-luettelosta
    Valitse tiedosto tietokoneesta

4. Jos haluat valita vietäviksi myös muita PDF-tiedostoja, napsauta Lisää tiedostot, valitse haluamasi tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta tai tietokoneesta ja napsauta sitten Jatka.

Lisää tiedostoja
  5. Toimi samassa ponnahdusikkunassa seuraavasti:

1. Valitse haluttu tiedostomuoto avattavasta Muunna muotoon -luettelosta.
    2. Valitse vietävän dokumentin kieli avattavasta Dokumentin kieli -luettelosta.

Huomautus: Adobe PDF Pack ei säilytä edellisellä käyttökerralla valittua kieliasetusta seuraavaan käyttökertaan. Varmista siksi, että valitset oikean kielen joka kerta, kun muunnat dokumentin optisella tekstintunnistuksella.

Valitse tiedostomuoto ja dokumentin kieli
  6. Valitse Vie muodossa.

7. Valittu PDF-tiedosto lähetetään palvelimelle ja sisältö viedään haluttuun muotoon. Tallenna tiedosto tietokoneeseen tai laitteeseen napsauttamalla Lataa-kuvaketta.

Lataa viety tiedosto

Viedyn tiedoston kopio tallennetaan myös Adobe Document Cloud -tilillesi. Sivun alalaidassa olevassa Äskeiset-osiossa on lueteltu kaikki hiljattain viemäsi tiedostot. Voit näyttää kaikkien tiedostojesi luettelon myös napsauttamalla Adobe Document Cloudin kotisivun sivupalkissa Tiedostot.