Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Acrobat ladataan ja asennetaan?

Lataa Acrobat suoraan Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso asennusohjeet kohdasta Adobe Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Miksi Acrobat ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Acrobatin latausongelmia.

Voinko ladata Acrobatin kokeiluversion?

Kyllä! Lataa Acrobatin kokeiluversio Acrobat-verkkosivustolta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Acrobatin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Acrobatin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy kirjautua ulos jommankumman aikaisemman koneen ohjelmasta. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään/ulos. Lisätietoja saat kohdasta Adobe-tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Yleiset ongelmat

Tein juuri päivityksen. Missä kaikki komennot ovat?

Tutustu Acrobat DC -käyttöliittymään. Opi, miten Acrobat Tool Center -työkalukeskus auttaa löytämään oikeat työkalut ja suorittamaan lähes minkä tahansa PDF-tiedostoihin liittyvän tehtävän.

Miksi PDF-tiedosto ei tulostu?

Vianmääritä PDF-asiakirjojen tulostusongelmat tämän artikkelin vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Miksi en voi avata PDF-tiedostoa?

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen Acrobat-ohjelmassa. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -kohdan ohjeiden avulla.

Miksi verkossa oleva PDF-tiedosto ei avaudu tai näy kunnolla?

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella. Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämisen ongelmat, kun noudatat kohdan PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys vaiheittaisia ohjeita.

Miksi PDF-tiedostot eivät avaudu Acrobatissa Windows 10 -käyttöjärjestelmässä?

Windows 10 avaa PDF-tiedostot Microsoft Edge -selaimessa. Opi muuttamaan Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Miten peruutan tilaukseni?