Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Lataa Acrobat suoraan Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso asennusohjeet kohdasta Adobe Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Opi ratkaisemaan Acrobatin latausongelmia.

Kyllä! Lataa Acrobatin kokeiluversio Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Acrobatin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy kirjautua ulos jommankumman aikaisemman koneen ohjelmasta. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään/ulos. Lisätietoja on artikkelissa Acrobat DC:n asentaminen ja käyttö uudella tietokoneella.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Yleiset ongelmat

Tutustu Acrobat DC -käyttöliittymään. Opi, miten Acrobat Tool Center -työkalukeskus auttaa löytämään oikeat työkalut ja suorittamaan lähes minkä tahansa PDF-tiedostoihin liittyvän tehtävän.

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -kohdan ohjeiden avulla.

Monet tekijät voivat estää PDF-tiedoston muokkaamisen. Lisätietoja PDF-videon muokkaamisesta on PDF-tiedostojen muokkaamisen keskitetyllä ohjesivulla.

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella. Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämisen ongelmat, kun noudatat kohdan PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys vaiheittaisia ohjeita.

Windows 10 avaa PDF-tiedostot Microsoft Edge -selaimessa. Opi muuttamaan Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi.