Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Acrobat ladataan ja asennetaan?

Lataa Acrobat suoraan Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso asennusohjeet kohdasta Adobe Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen.

Miksi Acrobat ei lataudu?

Opi ratkaisemaan Acrobatin latausongelmia.

Voinko ladata Acrobatin kokeiluversion?

Kyllä! Lataa Acrobatin kokeiluversio Acrobat-verkkosivustolta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Tarkat ohjeet ovat kohdassa Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Acrobatin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Acrobatin enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy kirjautua ulos jommankumman aikaisemman koneen ohjelmasta. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään/ulos. Lisätietoja saat kohdasta Adobe-tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Miten tilaus peruutetaan?

Yleiset ongelmat

Tein juuri päivityksen. Missä kaikki komennot ovat?

Tutustu Acrobat DC -käyttöliittymään. Opi, miten Acrobat Tool Center -työkalukeskus auttaa löytämään oikeat työkalut ja suorittamaan lähes minkä tahansa PDF-tiedostoihin liittyvän tehtävän.

Miksi PDF-tiedosto ei tulostu?

Miksi PDF-tiedostoa ei voi avata?

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -kohdan ohjeiden avulla.

Miksi verkossa oleva PDF-tiedosto ei avaudu tai näy kunnolla?

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella. Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämisen ongelmat, kun noudatat kohdan PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys vaiheittaisia ohjeita.

Miksi PDF-tiedostot eivät avaudu Acrobatissa Windows 10 -käyttöjärjestelmässä?

Windows 10 avaa PDF-tiedostot Microsoft Edge -selaimessa. Opi muuttamaan Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi.